Creste numarul locurilor de parcare in curtea interioara a Primariei Oradea

Miercuri, 09 Octombrie 2019

Creste numarul locurilor de parcare in curtea interioara a Primariei Oradea
Deoarece s-a constatat ca in anumite intervale de timp parcarea din curtea interioara a Primariei Oradea este aglomerata, locurile de parcare de aici fiind insuficiente, Primaria Oradea a decis sa suplimenteze numarul locurilor de parcare existente cu inca 16 locuri.

Pentru a facilita accesul cetatenilor direct in institutie, incepând din data de 4 noiembrie masinile Primariei Oradea, respectiv ale institutiilor aflate in subordine nu vor mai parca in aceasta curte, ci in cea a Companiei de Apa Oradea, locurile de parcare eliberate in acest fel fiind puse la dispozitia cetatenilor.

Numarul total al locurilor de parcare din curtea Primariei Oradea va creste astfel la 42.

Parcarea este deschisa in intervalul in care functioneaza si institutia Primariei Oradea: luni, marti, miercuri, joi de la 7:30 - 18:00, iar vineri de la 7:30 - 15:30. In prima jumatate de ora parcarea este gratuita, dupa 30 de minute pâna la 1 ora 3 lei, dupa 1 ora pâna la 2 ore 10 lei, iar dupa 2 ore 30 lei.

Mentionam ca tichetele de parcare cumparate din oras, de la alte taxatoare, nu sunt valabile pentru accesul in parcarea din curtea interioara a primariei.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: