Continua lucrarile de modernizare a mai multor strazi din Oradea

Joi, 08 Iunie 2023

Continua lucrarile de modernizare a mai multor strazi din Oradea
Strada Sisesti din cartierul Velenta, un tronson de drum aflat pâna acum la stadiul de pietruire, se afla in plin proces de modernizare. Pe toata lungimea strazii de 102,78 de metri, pâna acum s-au executat sapaturile generale, s-a executat canalizarea pluviala si s-a turnat stratul de fundatie din balast. De asemenea, au fost montate bordurile.

Urmeaza sa se monteze gurile de scurgere si sa se toarne stratul de baza de balast stabilizat, dupa care, ulterior, se va asterne primul stratul de binder si apoi cel de uzura.

Valoarea contractului de lucrari este de 272.020,23 de lei (fara TVA).

Lucrari si pe str. Episcop Vasile Coman

Totodata, se executa lucrari de modernizare prin asfaltare pe str. Episcop Vasile Coman din cartierul Luceafarul, pe un tronson de cca 190 m si reabilitarea unei portiuni de 124 m, unde asflatul era degradat. Pe primul tronson mentionat s-a asternut primul strat de binder si urmeaza stratul de uzura, precum si finalizarea trotuarelor, iar pe cel reabilitat va urma frezarea stratului existent si turnarea unui nou strat de uzura.

Tot in cadrul acestui proiect se amenajeaza locuri de parcare si accesele la blocuri. Totodata, se realizeaza iluminatul public.

Reamintim ca mai multe strazi din Oradea se afla in curs de modernizare la ora actuala, intentia municipalitatii fiind ca pâna la finalul acestui an sa fie date in folosinta cât mai multe dintre cele planificate. Strada Sisesti din cartierul Velenta, un tronson de drum aflat pâna acum la stadiul de pietruire, se afla in plin proces de modernizare. Pe toata lungimea strazii de 102,78 de metri, pâna acum s-au executat sapaturile generale,…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: