Circulatia tramvaielor pe b-dul Magheru va fi restrictionata si in acest week-end pentru executarea lucrarilor de termoficare

Sambata, 12 August 2017

Circulatia tramvaielor pe b-dul Magheru va fi restrictionata si in acest week-end pentru executarea lucrarilor de termoficare
 

Comisia de circulatie din cadrul Primariei Oradea a aprobat azi inchiderea circulatiei tramvaielor pe bulevardul Magheru incepând de vineri, 4 august ora 20.00 si pâna luni, 7 august ora 04.30. Restrictionarea circulatiei tramvaielor se datoreaza continuarii lucrarilor de termoficare.

In acest sens, SC Oradea Transport Local S.A transmite ca la fel ca si week-endul care a trecut, pe tronsonul Centrul Civic - B-dul Magheru - Gara Centrala - Olosig vor circula doua autobuze T3 care vor opri in statiile de tramvai, acolo unde este posibil, sau in statiile de autobuz din vecinatatea acestora. Tramvaiele vor circula numai pe relatia Nufarul - B-dul Decebal - Olosig - Pod CFR. Circulatia cu tramvaie pe linia 2 ramâne neschimbata.

Reamintim ca lucrarile care se executa pentru reabilitarea sistemului de termoficare presupun inlocuirea conductelor de agent termic primar si sunt necesare pentru cresterea eficientei energetice si a calitatii serviciului de termoficare prin reducerea pierderilor de pe retele. In prima etapa a lucrarilor, care s-au derulat in perioda 2014-2015, au fost inlocuiti 17,5 km de conducte, iar in cadrul etapei a 2-a, in anul 2016 au fost inlocuiti 5,7 km, anul acesta urmând sa inlocuim inca 14,5 km. Lucrarile la sistemul de termoficare se realizeaza pentru a putea asigura la parametri corespunzatori incalzirea orasului in timpul sezonului rece si apa calda menajera pe toata durata anului, reducând astfel considerabil riscurile de aparitie a avariilor pe retele, care duc la intreruperea serviciului. 

Va multumim pentru intelegere!

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: