Știri Oradea: Autoturism abandonat, ridicat de pe domeniul public

Joi, 23 Iunie 2022

Știri Oradea: Autoturism abandonat, ridicat de pe domeniul public
Fiind necesara eliberarea domeniului public, Primaria municipiului Oradea anunta public ca in cursul zilei de miercuri, 22 iunie, a fost ridicat si transportat pe str. Academiei nr. 3, spatiu administrat de catre Directia Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primariei Oradea, autovehiculul marca Volkswagen, având numarul de inmatriculare BH 37 TDI, considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Aleea Penes Curcanu, nr. 28. 

Proprietarul a fost somat sa elibereze domeniul public, somatia in vederea ridicarii autovehiculului de catre detinatorul legal fiind afisata pe caroserie si comunicata proprietarului.

In masura in care in termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunt, proprietarul sau detinatorul legal al autovehiculului nu se prezinta in vederea ridicarii, acesta va trece de drept in proprietatea municipiului Oradea si urmeaza a fi valorificat in conditiile legii.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Directiei Politia Locala Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni pâna vineri intre orele 08-16.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: