Știri Oradea: 117 garaje vor fi desfiinţate, în vederea amenajării de locuri de parcare

Marti, 17 Mai 2022

Știri Oradea: 117 garaje vor fi desfiinţate, în vederea amenajării de locuri de parcare
117 garaje aflate pe domeniul public vor fi demolate in perioada urmatoare, in locul lor municipalitatea urmând sa amenajeze locuri de parcare. Actiuni similare vor avea loc, pe parcursul acestui an, si in alte zone din Oradea.

In scopul de a asigura accesul nelimitat al tuturor oradenilor la domeniul public, in special in arealul aglomerat al cvartalelor de blocuri, in aceasta perioada municipalitatea demareaza activitati de eliberare a domeniului public, in baza deciziei asumate de Consiliul Local al Municipiului Oradea, prin hotarârea nr. 316 din 29.04.2021. Aceasta actiune are in vedere asigurarea amplasamentelor necesare realizarii lucrarilor de reparatii la accesele dintre blocuri si amenajarea de spatii de parcare.

In aceasta etapa, vor fi desfiintate 117 garaje, situate in urmatoarele zone:Nr. AmplasamentNr. de garaje vizate1.str. General Magheru nr. 10142.str. Republicii nr. 51203.str. Stefan Cel Mare nr. 2 - 4304.str. Petru Rares  65.str. Aluminei47 

In cursul acestui an vor fi eliberate si alte terenuri dintre blocuri, in vederea amenajarii de parcari de domiciliu, in diverse zone ale orasului, cu afectarea garajelor de pe domeniul public al UAT - Municipiul Oradea.

Utilizatorii acestor garaje au fost notificati sa le elibereze, respectiv sa isi recupereze orice element constructiv din edificat pe care-l pot refolosi.

Activitatea de eliberare a amplasamentului va fi planificata, de aceea este necesar sa eliberam aceste edificate, in caz contrar orice bunuri regasite la data desfiintarii in aceste garaje vor fi considerate ca fiind abandonate, acestea urmând sa fie transportate la groapa de gunoi, dupa caz.

Le multumim pentru intelegere utilizatorilor de garaje, dar si pentru sprijinul pe care il acorda in realizarea acestor lucrari.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: