Autobuzul turistic va circula si in acest weekend

Vineri, 26 Mai 2023

Autobuzul turistic va circula si in acest weekend
OTL invita oradenii, vineri, 26 mai, sâmbata, 27 mai si duminica, 28 mai la plimbari de agrement cu autobuzul Cabrio, care va efectua curse incepând cu ora 12:00, la interval de o ora, pâna la ora 19:00 (ultima cursa).

Autobuzul va pleca din Piata Unirii (din fata Bisericii cu Luna) si va opri in urmatoarele statii de pe traseu: Gradina Zoologica - Muzeul Tarii Crisurilor - Muzeul Francmasoneriei - Sinagoga Ortodoxa - Parcul 1 Decembrie - Liceul E. Gojdu - Parcul I.C. Bratianu - Aquapark Nymphaea - Drumul Expres - Magazinul Crisul - Palatul Copiilor - Palatul Baroc - Sirul Canonicilor - Gara Centrala - Palatul Postei - Palatul Justitiei - Casa Darvas - Piata Regele Ferdinand - Primaria Oradea - Piata Unirii.

Pretul unui bilet pentru adulti este 10 lei, iar pentru copii 5 lei si se vor achizitiona de la sofer, la urcarea in autobuz.

 

  OTL invita oradenii, vineri, 26 mai, sâmbata, 27 mai si duminica, 28 mai la plimbari de agrement cu autobuzul Cabrio, care va efectua curse incepând cu ora 12:00, la interval de o ora, pâna la ora 19:00 (ultima cursa).…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: