Andrei are nevoie de ajutorul nostru!

Miercuri, 16 Mai 2018

Andrei Pusok este un tanar din Arad care are nevoie de ajutorul celor din jur, pentru a supravietui. Intr-o perioada in care multi isi doresc cel mai nou smartphone, cel mai nou model de autoturism de la un brand cunoscut sau vacante prin fel de fel de locatii, Andrei are o singura dorinta, si anume […]
Post-ul Andrei are nevoie de ajutorul nostru! apare prima data in Stiri Oradea.
 Andrei Pusok este un tanar din Arad care are nevoie de ajutorul celor din jur, pentru a supravietui.
Intr-o perioada in care multi isi doresc cel mai nou smartphone, cel mai nou model de autoturism de la un brand cunoscut sau vacante prin fel de fel de locatii, Andrei are o singura dorinta, si anume sa traiasca.
In varsta de 29 de ani, Andrei a fost diagnosticat in septembrie 2017 cu o boala necrutatoare, si anume Tumora Cordom, o forma foarte rara si agresiva de cancer osos, fiind extinsa pe toata suprafata bazei craniului cu extensie in zona cervicala.
De atunci, tanarul a dat dovada de putere de lupta incredibila, trecand prin 3 operatii foarte grele la baza craniului, efectuate la Spitalul Universitar din Tubingen, Germania.
In urma operatiilor, care insumat au totalizat 24 de ore, din nefericire nu s-a putut extirpa in totalitate tumora, dat fiind ca este situata la baza craniului, iar extirparea ei in totalitate presupune un risc ridicat de paralizie completa sau chiar deces.
Acum, sansa tanarului sta in tratament de radioterapie cu protoni, care se poate efectua doar in strainatate, dat fiind ca in Romania nu exista si se va desfasura pe o durata de 2 luni, timp in care Andrei va trece prin 36 de sedinte de radioterapie, in ambulatoriu.
Sursa foto: Facebook – Zambim pentru Andrei
Suma totala necesara pentru acest tratament si toate costurile care decurg se ridica la 50.000 de Euro. Numeric e o cifra mare, dar prin ajutorul fiecaruia dintre noi, ne putem apropia tot mai mult de aceasta suma, care poate salva viata unui tanar care pe 19 mai implineste 30 de an, si care lupta din toate puterile sa supravietuiasca.
Mai multe detalii gasiti si pe pagina de Facebook – Zambim pentru Andrei dar si pe strangerea de fonduri prin intermediul careia s-au strans deja 13.035 de Euro, pana in acest moment.
Cei care doresc sa il sprijine pe Andrei, o pot face accesand cele doua pagini, unde au si contul tanarului.
Post-ul Andrei are nevoie de ajutorul nostru! apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: