Exit Games SRL Oradea (Panic Room Oradea)

Mică istorie- Cum am început.

Jocurile ca și Real Room sau Escape Room și-au început activitatea în Europa începând din anul 2011 într-un subsol vechi, al unei clădiri din Budapesta (Ungaria).
România, primul joc de acest fel a fost înființat de către echipă noastră, în anul 2012, acumulând o vastă experiență până în prezent.
Trecutul reprezintă garanția calității servicilor oferite. La realizarea acestor jocuri ne-am axat pe crearea unei atmosfere cât mai plăcute

Detalii despre joc- Ce presupune.

Sarcină jocului presupune evadarea jucătorilor, fie ei două sau mai multe (maxim 5) persoane, dintr-o cameră blocată. Pentru realizarea acestui lucru, jucatorii trebuie să rezolve enigmele întâmpinate în cameră respectivă, mai exact dezvăluirea lucrurilor ascunse, aflarea informațiilor strecurate în mici detalii în cameră. De asemenea, parcurgerea jocului provoacă interacțiune participanților într-un mod detaliat, și asumarea unei atenții distributive deosebite. Deoarece, planificarea jocurilor a fost bazată pe unele observații din domeniul psihologiei, este des întâlnită în descrierea jocului de către jucători trecerea ireversibilă a timpului și conștientizarea acestuia că fiind un efect al experienței dobândite.

     Administrare profil Exit Games SRL Oradea (Panic Room Oradea)
    Fii primul in categoria timp liber/cluburi de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine