Vision Center Oradea (IQS Transilvania)

In studioul "Vision Center" folosim tehnologia EMS wireless de ultima generatie (Electro Stimulare Musculara) - VisionBody - prin care se realizeaza contractia muschilor, cu ajutorul impulsurilor de joasa tensiune. Aceasta metoda nu este doar sigura, ci si extrem de eficienta, deoarece activeaza 90% din sistemul muscular, antrenand muschii atat la suprafata, cat si in profunzime. Tot ceea ce vei simti in timpul antrenamentelor va fi un efort muscular pur, fara solicitarea articulatiilor si a tendoanelor.

Pentru a creste eficienta antrenamentului, pe parcursul celor 20 de minute vei efectua o serie de exercitii, impreuna cu antrenorii profesionisti ai studiolui. Acestia iti vor oferi cea mai buna consiliere pentru atingerea scopului antrenamentului tau. Astfel vei primi informatii cu privire la seriile de exercitii, mentinerea atentiei si cresterea motivatiei in timpul antrenamentului.

"Vision Center" ofera o atentie deosebita pregatirii antrenorilor, pentru ca toti clientii sa aiba parte de o consiliere personala corespunzatoare si de motivatie maxima.

Viziteaza studioul "Vision Center" si vei intalni antrenori foarte bine pregatiti si o atmosfera caracterizata prin simplitate si eleganta.

Sedinta Vision Body dureaza 20 de minute, echivalent cu 6 ore de antrenament clasic la sala de fitness.
Aparatul functioneaza cu succes atat pentru pesoanele care doresc sa slabeasca si sa isi tonifice musculatura rapid, cat si pentru persoanele cu dureri de spate, probleme cu ligamentele sau aflate in recuperare medicala.
"Vision Center" este o noua dimensiune a antrenamentului combinat cu tehnologia de varf.
La "Vision Center" te ajutam sa te lasi de fumat cu ajutorul tehnologiei de stimulare electrica auriculara IQS. Rata de succes de peste 80% cu garantia returnarii banilor.

Vino la "Vision Center" si incepe o viata noua!

     Administrare profil Vision Center Oradea (IQS Transilvania)
    Fii primul in categoria timp liber/fitness, sauna si accesorii de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine