Rra Speed Trans Srl.


TRANSPORT INTERN&INTERNATIONAL

Dispunem de mijloace de transport de mare mobilitate: autocamionete cu prelată sigilabile, de 1,2 sarcină utilă şi 18,06m3 volum util (L=4,20m l=2,00m H=2,20m), care pot încărca 8 EWP. Efectuăm transporturi rapide în exclusivitate sau în grupaj, pe relaţiile : Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Austria, Italia, Germania, Belgia, Olanda, Franţa sau Anglia.
Dacă informaţiile de mai sus au trezit interesul Dvs., vă rugăm să ne precizaţi coordonatele transporturilor solicitate : natura mărfii şi modul de ambalare ; localitatea de încărcare/descărcare şi data încărcării, respectiv orice alte informaţii referitoare la transportul solicitat.

Observaţii:
1. Datorită unor eventuale modificări ale elementelor preţului de cost sau ale condiţiilor comerciale, pe bază de negocieri prealabile, tarifele pot suferii modificări.
2.Tarifele nu includ cheltuielile aferente unor verificări ale mărfii de către organele abilitate (poliţia fitosanitară, Romcontrol, etc.), taxe de comisionare vamal[, taxe fitosanitare, alte taxe legate de marfă sau de manipularea ei. Aceste cheltuieli le facturăm separat pe bază de documente justificative.
3.Timpul liber pentru încărcare, respectiv descărcare este 12, respectiv 12 ore. În caz de depăsire pentru fiecare 12 ore început aplicăm taxă de staţionare 100 EUR.
4.În caz de redirijare la locul de încărcare sau descărcare, se va percepe o taxă de 0,5 EUR/km parcurs.
5.În cazul în care în comandă se nominalizează un terţi plătitor iar acesta nu efectuează plată in termenul convenit, obligaţia de plată – inclusiv ale penalităţilor de intarziere – revine celui care a emis comanda. Modalitatea de plată – în lipsa unor clauze diferite – prin ordin de plată la descărcare În caz de întarziere la plată suntem nevoiţi să aplicăm penalităţi de 1% din valoarea facturii pentru fiecare zi de întârziere.
6.Activităţile le desfăşurăm în conformitate cu Convenţia CMR, Mijloacele de transport dispun de asigurarea de răspundere a cărăuşului (CMR) în valoare de 1500.000 EUR pentru eventualele daune produse din vina acestora.
În cazul în care oferta noastră a trezit interesul Dvs., nu ezitaţi să ne contactaţi.

     Administrare profil Rra Speed Trans Srl.
    Fii primul in categoria auto/autoutilitare de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine