Beauty Secrets Oradea (Emilia Beauty & Care)

Regasiti-va frumusetea naturala într-o ambianta primitoare si luxoasa, rasfatati-va trupul prin gama noastra variata de masaje de relaxare, tratamente faciale, bai si impachetari corporale. Sporiti-va frumusetea si accentuati stralucirea aspectului fizic cu ajutorul coafurilor create special de stilisti, al manichiurii si pedichiurii de lux, al epilarii si aplicatiilor cosmetice. Bucurati-va de linia exclusiva de produse internationale folosite în cadrul tratamentelor si care sunt, de asemenea, disponibile pentru vânzare.Echipa noastra de specialisti va ajuta sa alegeti varianta de look care vi se potriveste cel mai bine si care este in ton cu cele mai recente tendinte din styling. Daca doriti o coafura noua sau moderna, o manichiura perfecta sau un machiaj de ocazie, salonul Beauty Secrets este cea mai buna alegere. Echipa nostra este formata din oameni cu experienta, care cunosc cele mai noi tendinte in materie de coafuri, manichiura & pedichiura, cosmetica si machiaj.

Fiecare dintre noi am urmat cursuri de specializare si suntem pregatiti pentru a face fata cerintelor Dvs cu caldura si profesionalism. Stim sa se adaptam celor mai diverse cerinte si sa va indeplinim dorintele in materie de infrumusetare. Va vom intampina intotdeauna cu zambetul pe buze, iar clipele petrecute la salon vor fi o adevarata relaxare, care va va ajuta sa scapati de stresul acumulat dupa o zi de munca.

La salonul Beauty Secrets veti gasi intotdeauna oamenii de care aveti nevoie pentru a deveni mai frumoasa si sa va simtiti asa cum ati visat.

     Administrare profil Beauty Secrets Oradea (Emilia Beauty & Care)
    Fii primul in categoria ingrijire personala/saloane de infrumusetare de la 5 lei/luna - vezi oferta Oradea OnLine