Va deranjeaza cersetorii din Oradea? Nu le mai dati bani si sunati Politia Locala!

Vineri, 03 Iulie 2015

Pentru a stopa fenomenul persoanelor care apeleaza la mila publicului, patrulele din cadrul Politiei Locale Oradea au desfasurat in luna iunie mai multe actiuni de identificare, sanctionare si indrumare catre localitatiile de domiciliu a persoanelor care apeleaza la mila publicului in Oradea. Politistii locali au identificat 52 de persoane apte de munca, dar care apeleau […]
The post Va deranjeaza cersetorii din Oradea? Nu le mai dati bani si sunati Politia Locala! appeared first on Presa Oradea.
 Pentru a stopa fenomenul persoanelor care apeleaza la mila publicului, patrulele din cadrul Politiei Locale Oradea au desfasurat in luna iunie mai multe actiuni de identificare, sanctionare si indrumare catre localitatiile de domiciliu a persoanelor care apeleaza la mila publicului in Oradea.
Politistii locali au identificat 52 de persoane apte de munca, dar care apeleau in mod repetat la mila publicului in Oradea.

Cersetorii au fost identificati, sanctionati si indrumati spre localitatiile de domiciliu, fiind aplicate sanctiuni in valoare de 2.200 lei.
In continuare, politistii locali vor efectua patrulari si actiuni de identificare a cersetorilor.

,,Politia Locala Oradea reaminteste numarul de telefon la care cetatenii pot apela, pentru a semnala astfel de situatii: 0259.969 - Dispecerat"
se afirma intr-un comunicat al Politiei Locale Oradea.
Ichim Vasilica
The post Va deranjeaza cersetorii din Oradea? Nu le mai dati bani si sunati Politia Locala! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: