Primaria Oradea a premiat cuplurile care au sarbatorit Nunta de Aur

Luni, 05 Decembrie 2016

Primaria Oradea a premiat cuplurile care au sarbatorit Nunta de Aur
Azi, 25 noiembrie 2016, in sala festiva ,,Traian Mosoiu", Primaria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civila, in baza HCL nr. 68/2008, a organizat o noua festivitate de premiere din anul 2016, a familiilor care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta si care au domiciliul in municipiul Oradea.

Cu aceasta ocazie au fost invitate un numar de 56 familii care si-au sarbatorit ,,Nunta de Aur". Acestea au fost felicitate de catre viceprimarul Florin Birta, care le-a acordat câte o diploma de fidelitate, insotita de un premiu in bani in cuantum de 500 lei.

"Ma simt onorat ca pot participa la aceasta festivitate, ma simt emotionat, pentru ca este un moment important atât pentru noi cât si pentru dumneavoastra. De când am preluat functia de viceprimar, una dintre atributiile mele este si cel de ofiter de stare civila, oficiez casatoria tinerilor care isi unesc destinele. Unele dintre cuvintele pe care le spun acestor tineri este ca sper sa-si aminteasca peste ani de ziua in care au pornit impreuna pe un nou drum ca fiind una dintre cele mai frumoase zile din viata lor si sa-si aminteasca cu placere de aceasta zi. Dumneavoastra sunteti dovada ca dupa 50 de ani de casnicie va amintiti cu placere de ziua in care v-ati casatorit si de ziua in care ati pornit pe un drum unul lânga celalalt. Ma bucur ca sunteti un exemplu pentru tineri, sunteti dovada ca institutia casatoriei trebuie si poate fi respectata si ca ati ajuns impreuna pâna in ziua de azi cu dragoste, cu afectiune, ca ati fost alaturi unul de celalalt. Va doresc multa sanatate impreuna, multi ani impreuna, plini de cele mai frumoase bucurii, fie sa ne vedem sanatosi si la sarbatorirea nuntii de platina!", a spus viceprimarul Florin Birta.

Reamintim cetatenilor municipiului Oradea ca, in conformitate cu HCL nr. 867/2005, se acorda un premiu in bani in valoare de 1.000 lei persoanelor care au implinit venerabila vârsta de 100 de ani si au domiciliul in municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civila primeste in continuare cereri, la camera 14 parter, in cladirea primariei. Informatii suplimentare se pot obtine  la numarul de  telefon 0259/408825.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: