Olanda va permite cultivarea de marijuana!

Miercuri, 22 Februarie 2017

Olanda va legaliza cultivarea de marijuana, potrivit ultimelor modificari legislative din Parlament! Parlamentul olandez a votat marti, 21 februarie 2017, in favoarea cultivarii de marijuana, astfel legalizand politica deja destul de toleranta a tarii fata de cannabis. Desi in teorie, pana acum marijuana era considerata ilegala, politia nu deschidea o ancheta in cazul posesiei a catorva
Post-ul Olanda va permite cultivarea de marijuana! apare prima data in Stiri Oradea.
 Olanda va legaliza cultivarea de marijuana, potrivit ultimelor modificari legislative din Parlament!

Parlamentul olandez a votat marti, 21 februarie 2017, in favoarea cultivarii de marijuana, astfel legalizand politica deja destul de toleranta a tarii fata de cannabis.
Desi in teorie, pana acum marijuana era considerata ilegala, politia nu deschidea o ancheta in cazul posesiei a catorva grame.
In cazul in care Senatul va adopta aceasta noua lege, care prevede legalizarea cultivarii in mod profesional a cannabisului, coffee shop-urile din Olanda vor avea o sursa legala pentru aprovizionare, in contextul in care ele deja il vand in mod deschis.
Majoritatea obtinuta in favoarea acestei legi reprezinta rezultatul mai multor ani de dezbateri politice intense pe aceasta tema, iar propunerea legislativa a partidului D66 este denumita ,,Closed Coffeshop Chain Act".
Conform propunerii lor legislative, cultivatorii care vor respecta un set de conditii destul de stricte, vor putea primi permisiunea de a cultiva cannabis si nu vor mai fi cercetati penal pentru aceste fapte.
Sursa foto: herb.co
Post-ul Olanda va permite cultivarea de marijuana! apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: