Lucrari de reparatii si investitii in unitatile scolare oradene

Joi, 24 August 2023

Lucrari de reparatii si investitii in unitatile scolare oradene
Având in vedere faptul ca peste câteva saptamâni incepe noul an scolar, Primaria Oradea, prin Directia Patrimoniu Imobiliar, efectueaza o serie de lucrari la institutiile de invatamânt din Oradea.

La aceste unitati scolare, pentru buna desfasurare a procesului instructiv-educativ, s-au efectuat diferite lucrari de reparatii curente, printre care igienizari ale salilor, ale coridoarelor si grupurilor sanitare. La unele unitati au fost inlocuite ferestre, usi si pardoseli, au fost refacute finisajele interioare etc.

La Gradinita nr. 47, situata in Piata 1 Decembrie nr. 9, se executa lucrari de igienizare si finisaje interioare.

La Gradinita nr. 17, situata pe str. Transilvaniei nr. 21, au fost finalizate lucrari de igienizare, reparatii si zugraveli in toate cele trei sali de grupa, grupuri sanitare si spatii administrative si au fost inlocuite pardoselile din salile de grupa cu podea laminata.

La Gradinita nr. 28, aflata pe Aleea Onisifor Ghibu nr. 16, au fost executate lucrari de igienizari la salile de grupa, oficii alimentare, spalator si coridoare.

La Gradinita nr. 56 de pe Str. Liszt Ferenc nr. 75, au fost igienizate 2 sali de grupa si anexele acestora.

In ceea ce priveste Scoala Gimnaziala Oltea Doamna, situata in Parcul Traian, au fost executate lucrari de finisaje interioare si reparatii in patru sali de clasa, un grup sanitar si coridor. In salile de clasa au fost inlocuite pardoselile existente cu pardoseli din podea laminata si au fost executate lucrari de reparatii si zugraveli.

La Scoala Gimnaziala Dimitrie Cantemir au fost executate lucrari de recompartimentare si finisaje interioare in vederea crearii unei noi sali de clasa.

In ceea ce priveste Liceul Ortodox Episcop Roman Ciorogariu, situat pe str. Aluminei nr. 88, acesta a fost reabilitat energetic prin Programul Operational Regional in perioada mai 2020 - iulie 2023, iar din fondurile bugetului local in aceasta vara s-au efectuat lucrari care nu au facut obiectul acestui proiect european. Astfel, la corpul de cladire B a liceului sunt in curs de executie lucrari de amenajari interioare, se reabiliteaza sali de clasa, grupuri sanitare, laboratoare si coridoare. Lucrarile de amenajare interioara efectuate sunt realizate din bugetul destinat reparatiilor curente, aferente anului 2023.

La majoritatea unitatilor de invatamânt, lucrarile sunt finalizate in proportie de 90%, iar cele care sunt inca in curs de executie vor fi gata pâna la inceperea noului an scolar.

 

  Având in vedere faptul ca peste câteva saptamâni incepe noul an scolar, Primaria Oradea, prin Directia Patrimoniu Imobiliar, efectueaza o serie de lucrari la institutiile de invatamânt din Oradea. La…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: