Lansarea de carte: Spiritele elementale ale naturii


Miercuri, 20 Jun 2018, ora: 19:00 - Miercuri, 20 Jun 2018
Oradea, Libr?ria R&R, str. Vasile Alecsandri nr. 8

Lansarea de carte: Spiritele elementale ale naturii
Miercuri, 20 iunie, va avea loc lansarea volumului Spiritele elementale ale naturii, a prof. Jorge Angel Livraga Rizzi, la Libraria R&R.

Despre autor: Prof. Livraga Rizzi s-a nascut in anul 1930, in Buenos Aires, Argentina. Doctor in Filosofie, Istorie si Arheologie, Doctor "Honoris Cauza" al Muzeului Arheologic "Rodrigo Caro" din Spania, este fondatorul Organizatiei Internationale Noua Acropola.

Vasta sa opera culturala si umanista cuprinde lucrari, eseuri, conferinte si discutii, ca si numeroase cursuri de Filosofie Naturala. Acestea au fost publicate in mai multe limbi precum spaniola, engleza, franceza, germana, italiana, greaca, portugheza, rusa, croata, ceha.

Din Prolog: ,,Elementalii...se intalnesc la tot pasul in paginile cartilor vechi. Din Sumer pana in Egipt si din China pana la culturile Americii si ale Africii Negre, trecand prin Polinezia si culturile locuitorilor din zonele apropiate de Pol, ajungand apoi pana in secolele care au precedat civilizatia actuala a Europei. Istoria Omenirii este plina de relatari despre Genii, Gnomi, Ondine, Elfi si despre intreaga gama de Elementali.

Intelegerea naturii este importanta pentru noi, iar aceste traditii despre ,,spiritele elementale" merita atentia cercetatorilor, deoarece ele pot oferi orizonturi noi pentru investigatie.

Informatii, la telefon 0755 292 542.
Pentru informatii suplimentare:
http://www.noua-acropola.ro/