Concert The Kryptonite Sparks la Oradea


Sambata, 25 Feb 2017, ora: 00:00
Oradea, Moszkva Cafe

Concert The Kryptonite Sparks la Oradea
Plini de good vibes, sperante mari si idei noi, sunt influentati de curentele englezesti ale anilor 70, la care se adauga groove livrat cu determinare. Cateva picaturi de modernism si simbolism extras din subcultura indie si un gust picant de avangarda completeaza ultimele detalii ce reprezinta The Kryptonite Sparks. In formula de 3 sunt impreuna din 2013, cand lanseaza si primul lor EP ("The Kryptonite Sparks").

In toamna lui 2014 se alatura trupei Vita de Vie in turneul lor "Fenomental", iar in primavara lui 2015 au primul lor turneu national "METALHEAD Best Alternative Newcomers", impreuna cu Pinholes.

Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar cateva din fest-urile la care TKS participa. In 2016 The Kryptonite Sparks semneaza cu Universal Music Romania si
lanseaza cel de-al doilea lor material discografic, "Doi // A doua unda de bruiaj", avandu-l ca producator muzical pe Adrian Despot.

Piesele se bucura de succes, fiind difuzate la radio-uri precum TANANANA, RFI, Smart FM, Radio Trib, Definite Rock iar albumul a aparut si in top-ul "Celor mai ascultate albume alternative" pe Deezer.Pentru informatii suplimentare:
https://www.facebook.com/events/2138342126391969/