Companiile din Oradea renoveaza cabinetele de practica ale Scolii Profesionale Eurobusiness din cadrul campusului tehnic ,,Traian Vuia"

Miercuri, 27 Iulie 2016

Companiile din Oradea renoveaza cabinetele de practica ale Scolii Profesionale Eurobusiness din cadrul campusului tehnic ,,Traian Vuia
Asociatia Parteneriat pentru Educatie, infiintata in anul 2015 de cinci companii din Oradea, va renova un corp de cladire de pe strada Constantin Brâncoveanu care apartine campusului tehnic „Traian Vuia". In aceasta cladire isi vor desfasura activitatea practica elevii de la Scoala Profesionala Eurobusiness din Oradea.

Bugetul pentru realizarea lucrarilor este de 100.000 de lei. Vor fi renovate 10 sali, coridoarele si grupurile sanitare iar lucrarile vor incepe in perioada imediat urmatoare astfel incât sa fie finalizate pâna la inceperea noului an scolar.

Companiile membre ale Asociatiei Parteneriat pentru Educatie care sponsozireaza aceste lucrari sunt: Emerson, Plexus, Celestica, Emsil si Agentia de Dezvoltare Locala Oradea (administratorul parcurilor industriale).

Din cele 224 de locuri disponibile anul acesta la invatamântul profesional la cele 12 calificari, 129 au fost deja ocupate in prima etapa de inscrieri. Pentru a doua etapa de inscrieri, care va avea loc in perioada 16-17 august 2016, sunt disponibile 95 de locuri. Ultima etapa de inscrieri este programata pentru 1-2 septembrie 2016.

Inscrierile se pot face la secretariatul Colegiului Tehnic "Traian Vuia" din Oradea, strada Constantin Brâncoveanu, nr. 12/A. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul scolii profesionale www.sebpo.ro.

Persoanele de contact pentru informatii suplimentare sunt:- Liana Boangiu: 0720 547 516- Florina Fofiu: 0799 768 545

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: