Ce vedem la Teatrul din Oradea, in noiembrie. Lista completa.

Miercuri, 26 Octombrie 2016

Toamna se inmultesc motivele pentru care se merge la teatru. Luna noiembrie aduna pe scena Teatrului Regina Maria rodul unor stagiuni bogate si ii invita pe oradeni sa se bucure de spectacole variate, de comedie, drama sau tragedie. Cap de afis sunt ,,Cabaretul Dada", de Matei Visniec si ,,Uciderea ritualica a lui Gorge Mastromas", de […]
The post Ce vedem la Teatrul din Oradea, in noiembrie. Lista completa. appeared first on Presa Oradea.
 Toamna se inmultesc motivele pentru care se merge la teatru. Luna noiembrie aduna pe scena Teatrului Regina Maria rodul unor stagiuni bogate si ii invita pe oradeni sa se bucure de spectacole variate, de comedie, drama sau tragedie. Cap de afis sunt ,,Cabaretul Dada", de Matei Visniec si ,,Uciderea ritualica a lui Gorge Mastromas", de Dennis Kelly, regia Bobi Pricop.
Noiembrie teatral incepe cu o poveste induiosatoare, presarata cu momente de umor, despre niste animalute care ofera o lectie de umanitate celor care s-au pierdut in iuresul vietii si au uitat sa mai fie oameni. ,,O poveste foarte simpla", de Maria Lado, regia Elvira Rimbu – joi, 3 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia.
Duminica, 6 noiembrie, de la ora 11:00, la Sala Studio Arcadia, ,,Omulet" ii invita pe cei mai mici dintre spectatori sa invete, prin intermediul teatrului, care sunt componentele corpului uman si ce functie are fiecare dintre acestea.
Sambata, 12 noiembrie, de la ora 11:00, la Sala Arcadia, copiii sunt poftiti sa paseasca pe minunatul taram al povestilor romanesti, prin spectacolul ,,Capra cu trei iezi", adaptare dupa Ion Creanga, regia Daniel Vulcu.

Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19:00, oradenii sunt poftiti la cabaret. Nu orice cabaret, ci la ,,Cabaretul Dada", de Matei Visniec, regia Anca Bradu. Un spectacol in care lumea cabaretului, razboiul si revolutia isi gasesc un limbaj comun: teatrul. Un joc stilistic extraordinar care va avea doua efecte contrare asupra spectatorului: amuzamentul prin muzica, dans, masti, absurdul situatiilor, dar si constientizarea consecintelor pe care Primului Razboi Mondial le-a avut asupra fiecarui aspect al umanitatii. Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.
Vineri, 18 noiembrie, de la ora 17:00, la Sala Studio Arcadia, se deschid portile universului teatral pentru cei mai mici spectatori, copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani, prin spectacolul ,,Mic sau mare?", regizat de Nagy Viktoria.
Duminica, 20 noiembrie, ora 11:00, la Sala Arcadia, ,,Hansel si Gretel" isi vor cauta drumul spre casa si o vor invinge pe vrajitoarea cu casa de turta dulce.

Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare se va juca comedia ,,Domnul Jurdan", o rescriere dramatica dupa ,,Burghezul Gentilom" de Jean Baptiste Poquelin Molière si dupa ,,Jourdain cel scrantit" de Mihail Bulgakov, in directia de scena a lui Victor Ioan Frunza.
Joi, 24 noiembrie, de la ora 19:00, tot la Sala Mare, iubitorii teatrului sunt asteptati la ,,Auditia", de Alexandr Galin, regia Mircea Cornisteanu, o tragi-comedie care prezinta povestea a sase femei ce se lasa seduse de mirajul unei vieti mai bune in strainatate.
Luni, 28 noiembrie, ora 19:00, la Sala Mare se rejoaca ,,Uciderea ritualica a lui Gorge Mastromas", de Dennis Kelly, regia Bobi Pricop - un spectacol despre consecintele pe care coruptia si minciuna le au asupra spiritului uman si despre cum pot sa transforme acestea un om integru intr-un oligarh corupt si lipsit de scrupule. Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.
Luna noiembrie lasa cortina sa cada dupa spectacolul ,,Cheia", de András Forgách, directia de scena Victor Ioan Frunza, care se va juca marti, 29 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare. Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Biletele s-au pus in vanzare la Agentia de Bilete a teatrului de luni pana vineri in intervalul orar 10:00 - 19:00, iar in weekend intre orele 10:00-13:00. Acestea pot fi achizitionate si cu o ora inainte de fiecare spectacol sau online pe biletmaster.ro. Pentru informatii suplimentare si rezervari de bilete, se poate suna la numarul de telefon: 0259.440.742.
Mai merita precizat ca dupa inceperea spectacolului, accesul in sala este permis doar in pauza, iar valabilitatea locului se pierde.
The post Ce vedem la Teatrul din Oradea, in noiembrie. Lista completa. appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: