Avarie la reteaua primara in zona strazii Onesti: se intrerupe furnizarea agentului termic la cinci puncte termice

Miercuri, 22 Februarie 2017

Avarie la reteaua primara in zona strazii Onesti: se intrerupe furnizarea agentului termic la cinci puncte termice
Termoficare Oradea a transmis un comunicat pe care il redam mai jos.

 

Pentru eliminarea unor avarii la conductele de transport a agentului termic pe strada Onestilor, in zona intersectiilor cu strazile Meziadului si Hategului, mâine 22 februarie 2017, incepând cu ora 08.00, se intrerupe furnizarea caldurii si a apei calde pentru consumatorii alimentati din punctele termice 509, 516 si 910 si a caldurii pentru consumatorii alimentati din punctele termice 911 si 913. Sunt afectati consumatorii, inclusiv cei cu PT propriu, din zonele Piata Devei (si strazile adiacente) si cei situati in perimetrul format de strazile Onestilor  - Calea Aradului - Padisului - Octavian Goga - Aleea Calinului - Buzaului - Aviatorilor - Onestilor.  

Estimam ca reluarea furnizarii apei calde si a incalzirii se va face in cursul serii, incepând cu ora 23.30.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va asiguram ca echipele noastre de interventie care  executa  lucrarile vor face tot posibilul pentru a reduce  timpul necesar acestor interventii.

Pentru informatii suplimentare, clientii nostrii pot suna la dispeceratul de urgenta TelVerde 0 800 070 800 (numar apelabil gratuit din toate retelele fixe si mobile).

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: