Avanseaza lucrarile la noile camine studentesti de pe malul Petei

Luni, 28 August 2023

Avanseaza lucrarile la noile camine studentesti de pe malul Petei
Lucrarile la viitoarele camine studentesti de pe malul Petei sunt intr-un stadiu avansat de executie.

Astfel, in corpul C1, cel orientat spre str. Fagarasului si Pârâul Peta, muncitorii au finalizat zidaria la etajele 1, 2, 3 si 4, precum si retelele electrice la parter si etaje superioare si sunt gata instalatiile sanitare la etajele 1 - 3, la fel ca si tâmplaria la aceleasi niveluri. De asemenea, a fost montat sistemul de incalzire in pardoseala la et.1, iar acum se lucreaza la et.2. La acoperisul aceleiasi cladiri a fost montat stratul de difuzie si temosistem. Finalizata este si tencuiala la etajele 1 si 2 si acum se profileaza peretii la parter.

La corpul C2, cel orientat catre Cartierul Europa, respectiv curtea Universitatii, se lucreaza la partea de zidarie a etajelor 2, 3 si 4 si se executa instalatiile sanitare la et. 1 si 2.

Reamintim ca cele doua camine, ambele cu regim de inaltime P+4, vor fi cladiri moderne, prevazute cu lift, zona de alimentatie si incalzire in pardoseala.

Ambele au fost ridicate pe malul stâng al pârâului Peta, intre noua Sala Polivalenta si caminul C4, pe o suprafata de peste 10.000 mp. Caminele vor avea 234 de camere, cu un total de 464 de locuri. Proiectul de construire a celor doua camine studentesti (C1 si C2) face parte dintr-un masterplan de reabilitare a campusului Universitatii din Oradea.

Constructorul lucrarii este S.C IGNA Construct SRL. Termenul pentru finalizarea celor doua camine studentesti este octombrie 2024.

 

  Lucrarile la viitoarele camine studentesti de pe malul Petei sunt intr-un stadiu avansat de executie. Astfel, in corpul C1, cel orientat spre str. Fagarasului si Pârâul Peta, muncitorii au finalizat zidaria la etajele…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: