Arad Open Air Festival 2019. Pe scena: Paul Van Dyk, Markus Schulz si Mahmut Orhan!

Marti, 25 Iunie 2019

Timp de 3 zile, pe 28, 29 si 30 iunie, Aradul va gazdui Open Air Festival 2019, un evenimnt gandit pentru toate gusturile. Cei mici se vor putea bucura de o serie de activitati, in timp ce adultii vor putea participa la concerte cu: Paul Van Dyk, Markus Schulz, Mahmut Orhan, Mattn, B.U.G. Mafia, Alb […]
The post Arad Open Air Festival 2019. Pe scena: Paul Van Dyk, Markus Schulz si Mahmut Orhan! appeared first on Presa Oradea.
 Timp de 3 zile, pe 28, 29 si 30 iunie, Aradul va gazdui Open Air Festival 2019, un evenimnt gandit pentru toate gusturile. Cei mici se vor putea bucura de o serie de activitati, in timp ce adultii vor putea participa la concerte cu: Paul Van Dyk, Markus Schulz, Mahmut Orhan, Mattn, B.U.G. Mafia, Alb Who, The Case, DOC, Burak Yeter, Swanky Tunes, Ninho, Petre Inspirescu si multi altii.
Pentru a avea parte de o experienta cu adevarat unica, pe langa concerte si acte artistice, cei prezenti se vor putea bucura de o serie de activitati memorabile, pe timp de zi, care sa le ramana in minte si suflet tot anul, pana la urmatoarea editie.

Astfel, intre 28 si 30 iunie, cei aflati pe Aeroportul International Arad vor avea parte de Ranger Arena (paintball), Dinner in the sky (cu degustari de vin si cine romantice), dar si de activitati pentru copii, precum Bimbo Party si Dino Parc Rasnov, atat sambata, 29 iunie, cat si duminica, 30 iunie.
Evenimentul se va desfasura pe Aeroportul International Arad.
Preturile sunt intre 60 de lei (pe zi) si 240 de lei Abonament VIP pe toate cele trei zile. Un abonament normal costa 119 lei iar unul cu camping 179 de lei.
Cei care prefera VIP-ul se vor putea bucura de loc de parcare, accesul printr-o poarta separata, zona de alimentare card sau cumparare token dedicata,


Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: