Alte 4 strazi oradene sunt pregatite pentru modernizare

Joi, 29 Octombrie 2020

Alte 4 strazi oradene sunt pregatite pentru modernizare
Primaria Oradea pregateste modernizarea unor strazi in municipiu, doua in zona Velenta-Cantemir si alte doua in zona Nufarul-Salca.

Este vorba despre strazile Gheorghe Ionescu-Sisesti  si Ioan Ciordas, respectiv Francisc Hubic si Romer Floris.

In ceea ce priveste strazile Gheorghe Ionescu-Sisesti, care are o lungime de 102,47 m, si Ioan Ciordas, cu lungimea de 290,56 m, ambele sunt in prezent la nivel de pietruire slaba, cu trotuare si elemente de scurgere a apelor necorespunzatoare. In cazul strazii Gh. Sisesti, conform estimarilor, valoarea lucrarilor se ridica la suma de 398.205,26 lei  inclusiv TVA, iar durata de executie este de 3 luni. Valoarea lucrarilor pentru str. I. Ciordas este de 986.168,06 lei  inclusiv TVA, cu o durata de executie a lucrarilor de 3 luni.

Strada F. Hubic, cu lungimea de 167,95 m, este de asemenea la nivel de pietruire slaba, cu trotuare si elemente de scurgere a apelor necorespunzatoare. Aici se estimeaza o valoare a lucrarilor de 645.491,02 lei inclusiv TVA, cu o durata de executie de 3 luni.

In cazul strazii Romer Floris, care are o lungime de 469,68  m, valoarea investitiei este de 1.656.005,29 lei  inclusiv TVA , cu o durata de executie tot de 3 luni.

In cadrul sedintei Consiliului Local de joi, 29 octombrie, consilierii locali vor avea de votat studiile de fezabilitate a indicatorilor tehnico-economici rezultati din studiul de fezabilitate pentru cele 4 strazi mentionate.

„Dupa ce vom aproba indicatorii tehnico-economici, vom scoate la licitatie partea de proiectare si executie a acestor strazi, urmând ca in cursul anului viitor cele patru strazi sa fie modernizate", a declarat primarul Florin Birta. 

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: