S-a reluat furnizarea caldurii la blocurile din jurul Pietei Rogerius

Joi, 30 Octombrie 2014

S-a reluat furnizarea caldurii la blocurile din jurul Pietei Rogerius
Societatea Termoficare Oradea SA a transmis un comunicat cu privire la reluarea furnizarii caldurii la blocurile din zona Pietei Rogerius, pe care il redam mai jos.

"In urma finalizarii racordarii punctului termic PT 113 la reteaua de curent electric, in noua sa locatie din Piata Rogerius, incepând de ieri seara, 29 oct. a.c., s-a inceput furnizarea agentului termic pentru incalzire. Punctul termic este in faza probelor de functionare la cald pâna vineri, 31 oct. a.c., urmând ca dupa aceasta data sa ne fie predat in exploatare.  De serviciile noastre de la acest punct termic beneficiaza consumatorii situati pe strazile C. Coposu-partial, Transilvaniei-partial, Moldovei-partial, Pascal-partial si Sadoveanu, in blocurile din jurul pietei."

Reamintim faptul ca, la unele asociatii de proprietari, caldura a fost oprita in urma deciziei asociatiei de a inchide robinetele situate la intrarea agentului termic in bloc. Pentru a putea beneficia de agent termic, locatarii trebuie sa solicite asociatiei deschiderea acestor robinete.

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: