Investitii derulate in 2014 la Compania de Apa

Miercuri, 17 Decembrie 2014

Investitii derulate in 2014 la Compania de Apa
 

Directorul S.C. Compania de Apa Oradea, dl. Ovidiu Gavra a sustinut azi, 17 decembrie, o conferinta de presa, in care a prezentat bilantul companiei pentru anul 2014.

Conform directorului, activitatile principale ale Companiei de Apa in anul 2014 s-au concretizat in programele de investitii aflate in derulare. Compania de Apa a continuat, in acest an, implementarea programelor de investitii cu finantare proprie si externa (in special fonduri de coeziune), imbunatatirea relatiilor cu clientii si cresterea gradului de satisfactie a acestora, imbunatatirea eficientei companiei din punct de vedere administrativ, operational, tehnic si finaciar, dar si construirea unei structuri integrate pentru asigurarea serviciilor utilitare de apa si canalizare in Oradea, Zona metropolitana si orasele Beius si Tinca.

Totodata, in anul 2014 Compania de Apa si-a extins activitatile in alte doua localitati bihorene, respectiv Tileagd si Vârciorog.

In ceea ce priveste investitiile, Ovidiu Gavra a mentionat ca activitatea este structurata pe doua directii: proiecte pentru exploatarea si functionarea in conditii optime a sistemului de alimentare cu apa si canalizare, repararea, reabilitarea si modernizarea acestuia - cu finantare din buget local si surse proprii ale companiei, respectiv proiecte de extindere a sistemului de alimentare cu apa si canalizare prin programe cu accesare de fonduri externe.

Astfel, in cadrul lucrarilor executate cu finantare de la bugetul local in anul 2014 s-au extins retelele de apa pe 2 strazi oradene, iar prin lucrari executate cu finantare din surse proprii au fost realizate lucrari pe 16 strazi din Oradea, a explicat Ovidiu Gavra.

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: