Fc Bihor a scos doar un punct, la Arad, cu Soimii Pancota!

Marti, 16 Septembrie 2014

Evoluand pe un teren moale, denivelat, dar si de dimensiuni minime regulamentare, formatia oradeana de fotbal FC Bihor a incheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, jocul pe care l-a disputat sambata la Pancota, in judetul Arad, in compania echipei locale, Soimii, in cadrul etapei a III-a a Seriei a II-a din Liga a II-a. […]
The post Fc Bihor a scos doar un punct, la Arad, cu Soimii Pancota! appeared first on Presa Oradea.
 Evoluand pe un teren moale, denivelat, dar si de dimensiuni minime regulamentare, formatia oradeana de fotbal FC Bihor a incheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, jocul pe care l-a disputat sambata la Pancota, in judetul Arad, in compania echipei locale, Soimii, in cadrul etapei a III-a a Seriei a II-a din Liga a II-a.
Gazdele au inceput bine partida si in minutul 2 au expediat un sut centrare de pe dreapta, prin Fl. Bad, pe langa poarta oradeana, iar in minutul 5, Salajan a sutat de la marginea careului mare, pe langa stalpul din dreapta portii lui Fildan.
In repica, in minutul 8, A. Achim a expediat un sut defectuos, pe langa poarta, iar in minutul 9, Speroni, intrat in careu pe partea dreapta a trimis periculos, din 8 metri, prin fata portii, dar nu s-a aflat nici un coechipier acolo, sa trimita spre poarta.



In minutul 36, gazdele au reusit sa deschida scorul insa, dupa ce Hutanu a patruns pe partea stanga, i-a pasat lui Polgar in careu, care, dupa ce a preluat cu dreptul, a tras de la 10 metri cu stangul pe langa Fildan.
Pana finalul primei reprize, FC Bihor a mai avut o ocazie, in minutul 42, dupa o centrare a lui Letan, de pe stanga, Zs. Lukacs a reluat cu capul din 10 metri, pe langa poarta.
Vazandu-se condusa la pauza, FC Bihor a revenit mult mai hotarata in teren in repriza a doua, pe care a inceput-o in tromba, chiar in minutul 46 reusind sa si inscrie golul egalizator, dupa o lovitura de colt de pe partea stanga.



A executat Sorian la prima bara, de unde din 5 metri, cu spatele la poarta, Cr. Cigan cu exteriorul piciorului drept a reluat surprinzandu-l pe portarul Pascalau, care a fost nevoit sa scoata mingea din poarta.
In minutul 81, Soimii a revenit in avanposturi si au sutat prin Alin Mihai, de la 18 metri, pe jos, dar si pe langa poarta. Gazdele au incercat sa fie mai periculoase pe final, dar lovitura libera a lui Polgar, din minutul 85, de la 18 metri, perpendicular pe poarta, executata pe jos, prin zid, a fost retinuta de portarul oradean Fildan.
,,Un punct care conteaza"!
Cele doua formatii au incheiat la egalitate cu scorul de 1-1, rezultat echitabil dupa aspectul jocului si care a multumit pana la urma ambele echipe, pentru faptul ca n-au pierdut.



Oradenii au cucerit astfel primul punct din noua editie de campionat si au urcat in clasament de pe locul 11 pe 10.

,,Stiam ca ne asteapta un joc foarte greu, cu o echipa care munceste mult, o echipa de lupta, care pune accent pe gabaritul pe care-l au in fata. Pentru noi conteaza foarte mult acest punct, pentru ca veneam dupa o infrangere acasa si am dorit sa recuperam din punctele pierdute.
Am avut si noroc pe finalul jocului, la ocaziile care au fost pe final, dar spre sfarsitul jocului a fost un joc pe contre in care ai eu riscat mult. Noi, am avut si noi contrele noastre, care, daca eram mai atenti puteam sa le fructificam.
Am gresit la ultima pasa sau la pasa decisiva. Ma bucur pentru acest punct, imi felicit jucatorii pentru efort, pentru un punct care conteaza si ne asteapta u meci foarte, foarte greu, asa cum sunt toate pentru noi, cu Mioveni"

a declarat, dupa partida, antrenorul formatiei FC Bihor, Alexandru Pelici.



Soimii Pancota - FC Bihor 1-1(1-0)
Au marcat: Polgar (min. 37) / Cr. Cigan (min. 46)
Soimii Pancota: Pascalau (cpt.) – Pantea, Lengyel, Crusoveanu, Siminic - Maghici (min. 68 Monac), Polgar, Cuedan (min. 87 A. Simion), Hutanu - Salajan (min. 61 A. Mihai) si Fl. Bad. Antrenor: Dan Cuedan
FC Bihor: Fildan – Letan, Fl. Lazar (cpt.), Pascariu, A. Achim – Straut, Has - Speroni (min. 65 R. Lukacs), Sorian, Zs. Lukacs (min. 73 M. Vlad) - Cr. Cigan (min. 83 Mihut). Antrenor: Alexandru Pelici
Au arbitrat: Viorel Nicusor Flueran (Craiova) – Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) si Marius Balan (Dej).
In etapa viitoare, sambata, 20 septembrie, FC Bihor va evolua pe teren propriu cu argesenii de la CS Mioveni. Pana atunci insa, ,,ros-albastrii" isi vor afla marti adversarul din saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei.
Ichim Vasilica
The post Fc Bihor a scos doar un punct, la Arad, cu Soimii Pancota! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: