Conducerea Primariei Oradea, la deschiderea noului an scolar

Luni, 15 Septembrie 2014

Conducerea Primariei Oradea, la deschiderea noului an scolar
Cu ocazia deschiderii noului an scolar, primarul Ilie Bolojan a participat azi, 15 septembrie, la cursul festiv al Colegiului National „Emanuil Gojdu". La eveniment au mai luat parte reprezentantii Prefecturii si ai Inspectoratului Scolar Judetean Bihor, presedintele comitetului de parinti precum si reprezentantii Politiei de Proximitate Oradea.

Dupa slujba religioasa, elevii, profesorii si parintii au fost salutati de catre Claudiu Pop, prefectul judetului.

In cuvintele adresate celor prezenti, primarul Ilie Bolojan a pus accent mai ales pe calitatea si nivelul superior educativ din Colegiul National Emanuil Gojdu. „Prezenta mea este o forma de respect fata de aceasta scoala, fata de acesti elevi, de cei care au terminat si vor termina aici. Elevilor din clasa a V-a si a IX-a le doresc bun venit in aceasta scoala, iar elevilor din clasele terminale le sugerez sa aleaga bine domeniul in care vor activa in viitor, deoarece la noi in Oradea este lipsa de ingineri si experti in domeniul IT. Totodata, va urez un an scolar cât mai frumos si un an bun", si-a incheiat primarul Ilie Bolojan discursul sau.

Viceprimarul Ovidiu Muresan a participat la rândul sau la festivitatile de deschidere de la Liceul Don Orione, Colegiul National „Mihai Eminescu", Scoala „Nicolae Balcescu" si Liceul cu Program Sportiv „Bihorul".

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: