Concurs pentru liceeni: ,,In ce societate ati dori sa traiti?"

Miercuri, 28 Ianuarie 2015

Pana la jumatatea lunii viitoare, elevii din Bihor se pot inscrie la un concurs de eseuri inedit. Tema acestuia, una foarte provocatoare, ,,In ce societate ati dori sa traiti?", trebuie sa reflecte conceptia tinerilor asupra societatii viitoare. Concursul face parte din proiectul ,,Fii si tu voluntar!" si se adreseaza elevilor de liceu din municipiul Oradea […]
The post Concurs pentru liceeni: ,,In ce societate ati dori sa traiti?" appeared first on Presa Oradea.
 Pana la jumatatea lunii viitoare, elevii din Bihor se pot inscrie la un concurs de eseuri inedit. Tema acestuia, una foarte provocatoare, ,,In ce societate ati dori sa traiti?", trebuie sa reflecte conceptia tinerilor asupra societatii viitoare.
Concursul face parte din proiectul ,,Fii si tu voluntar!" si se adreseaza elevilor de liceu din municipiul Oradea si din judetul Bihor. Fiecare participant poate trimite o singura lucrare, in format electronic, la adresa de e-mail: concurseseuri.fssu@yahoo.com
Eseurile in care nu se citeaza sursele folosite in redactarea lucrarii vor fi considerate plagiat si vor fi eliminate automat din procesul de selectie si evaluare. Pentru evitarea acestei situatii, liceenii sunt rugati sa citeze toate sursele folosite in redactarea lucrarii. Eseul va fi redactat cu fontul Times New Roman, 12 pt, spatiere 1.5, justified, cu pagina in format A4.

Va fi realizat in limba romana si va cuprinde aproximativ 3-5 pagini. Titlu eseului va fi ,,In ce societate ati dori sa traiti?", iar sub titlu vor trebui introduse: numele si prenumele autorului, institutia de invatamant unde studiaza, clasa si adresa de email. Documentul va fi salvat in format .doc sau .docx, avand in denumire numele si prenumele autorului.
Eseurile trebuie trimise pana pe 14 februarie 2015, urmand ca evaluarea acestora sa se faca intre 15 si 20 februarie. Pe 21 februarie vor fi anuntati castigatorii iar pe 23 va avea loc premierea acestora.
Competitia este organizat de Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bihor si Facultatea de Stiinte Socio-Umane a Universitatii din Oradea.
Ichim Vasilica
The post Concurs pentru liceeni: ,,In ce societate ati dori sa traiti?" appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: