Actiuni de control privind disciplina in constructii si afisajul stradal

Miercuri, 28 Ianuarie 2015

Actiuni de control privind disciplina in constructii si afisajul stradal
 

Politistii locali din cadrul Compartimentului Disciplina in Constructii si Afisaj Stradal au desfasurat pe raza municipiului Oradea, in perioada 05 - 27.01.2015, activitati de verificare si control, care au urmarit respectarea prevederilor urmatoarelor acte normative: Legea nr. 50/1991 republicata privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, Legea nr. 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate, HCL nr. 975/2013 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a activitatii de publicitate, reclama si afisaj in Municipiul Oradea, HCL. nr. 837/2012, privind intretinerea fatadelor imobilelor in Municipiul Oradea, HCL nr. 163/2010 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea activitatilor in zone publice, HCL nr. 792/2004 privind aprobarea Regulamentului de amplasare a retelelor/instalatiilor/aparatelor pe fatadele cladirilor din Municipiul Oradea.

In urma verificarilor in teren, au fost aplicate un numar de 53 sanctiuni contraventionale, in valoare de 48.300 lei, persoanelor fizice sau juridice care au incalcat legislatia privind disciplina in constructii si afisajul stradal pe raza Municipiului Oradea.

Pe viitor, politistii locali cu atributii in domeniu vor continua verificarile privind respectarea disciplinei in constructii si afisajul stradal pe raza Municipiului Oradea.

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: