VICEPRIMARUL MIRCEA MALAN A PREMIAT CUPLURILE CARE AU SARBATORIT NUNTA DE AUR

Joi, 21 Iunie 2018

VICEPRIMARUL MIRCEA MALAN A PREMIAT CUPLURILE CARE AU SARBATORIT NUNTA DE AUR
Azi, 21 iunie 2018, in sala festiva „Traian Mosoiu", Primaria Oradea  prin Compartimentul de Stare Civila a organizat a treia festivitate de premiere din anul 2018 a familiilor care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta si care au domiciliul in municipiul Oradea.

Cu aceasta ocazie au fost invitate un numar de 49 de familii care si-au sarbatorit „Nunta de Aur". Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Malan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, insotita de un premiu in bani in cuantum de 500 lei.

"Ma bucur sa iau parte azi la acest eveniment, in cadrul caruia ne aratam respectul si pretuirea pentru oradenii care, vreme de jumatate de veac, au trecut peste toate si au ramas impreuna ca sot si sotie. Gestul nostru de recunostinta e unul in primul rând simbolic, iar ceea ce dumneavoastra reprezentati pentru generatiile mai tinere trebuie mereu apreciat si scos in evidenta. Dumneavoastra ne sunteti modele de dragoste, de respect, intr-o lume in care totul pare construit si simtit doar pentru o durata scurta. Acest eveniment este un moment emotionant si pentru noi. In numele tuturor celor care lucreaza in aceasta institutie, in numele primarului Ilie Bolojan si al meu personal, va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru acest oras. Va dorim multa sanatate si toate cele bune! Doamne ajuta!", a spus viceprimarul Mircea Malan.

Primaria Oradea reaminteste cetatenilor municipiului Oradea ca, in conformitate cu HCL nr.867/2005, se acorda un premiu in bani  in valoare de 1.000 lei persoanelor care au implinit venerabila vârsta de 100 de ani si au domiciliul in municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civila primeste in continuare cereri la camera 12, parter, in cladirea primariei. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0259/408.824. 

In atasament puteti vizualiza o galerie foto.

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: