Un preot din judetul Arad a fost gasit impuscat in cap

Miercuri, 16 Mai 2018

Preotul a fost gasit fara suflare miercuri, de catre sotia sa. Vesti triste pentru enoriasii din localitatea Hasmas, judetul Arad, unde protul din parohie a fost gasit decedat, cu o plaga in zona capului. Preotul in varsta de 53 de ani, a fost gasit in aceasta dimineata de catre sotia sa, in interiorul pescariei sale […]
Post-ul Un preot din judetul Arad a fost gasit impuscat in cap apare prima data in Stiri Oradea.
 Preotul a fost gasit fara suflare miercuri, de catre sotia sa.
Vesti triste pentru enoriasii din localitatea Hasmas, judetul Arad, unde protul din parohie a fost gasit decedat, cu o plaga in zona capului.
Preotul in varsta de 53 de ani, a fost gasit in aceasta dimineata de catre sotia sa, in interiorul pescariei sale din satul Comanesti. Acesta a fost gasit cu o arma de vanatoare intre picioare si teava armei spre fata.
,,Ipotezele pe care le luam in calcul sunt cele ale unui accident - posibil ca victima sa fi vrut sa-si curete arma - sau a unei sinucideri", a declarat procurorul Daniel Belei, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Ineu.
In urma cercetarilor se va putea stabili imprejurarile in care a survenit decesul, daca este vorba sau nu despre o sinucidere.
Preotul locuia in satul Draut si din anul 1992 era preot in cadrul Parohiei Hasmas, la biserica ,,Cuvioasa Paraschiva".
Post-ul Un preot din judetul Arad a fost gasit impuscat in cap apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: