Un nou castigator la tombola platitorilor ONLINE A TAXELOR SI IMPOZITELOR

Vineri, 28 Februarie 2020

Un nou castigator la tombola platitorilor ONLINE A TAXELOR SI IMPOZITELOR
Azi, 27 februarie, a avut loc o noua tragere la sorti in cadrul campaniei „Plateste impozitul online si câstiga o zi de distractie la Aquapark Nymphaea" din anul 2020.

La aceasta tragere la sorti au fost inscrisi 2135 contribuabili care si-au platit online impozitele datorate pentru anul in curs, in perioada 17 - 23 februarie 2020.

Astfel prin extragere computerizata a fost desemnata câstigatoare Serpar Ancuta Ioana de pe strada O. Goga. Ea va fi instiintata prin adresa la domiciliu privind posibilitatea ridicarii premiului de la sediul Primariei, in termen de 30 de zile. Voucherul ofera o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulti si 2 copii sub 18 ani si este valabil pâna la sfârsitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase si doua rezerve, care ar putea beneficia de premiu in cazul in care câstigatorul, din diverse motive, nu isi va revendica voucherul in termenul prevazut.

Primaria Oradea premiaza persoanele si firmele care platesc online taxele si impozitele datorate pe anul 2020 pâna la data de 31 martie, acordând saptamânal prin tragere la sorti un voucher, constând intr-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.

Primaria Oradea le multumeste tuturor contribuabililor, amintind pe aceasta cale ca cei care isi platesc integral impozitul pâna in 31 martie beneficiaza de o bonificatie fiscala de 8% pentru platile online si de 4% in cazul platilor la ghisee.

De asemenea, cei care il platesc online pot câstiga saptamânal, prin tragere la sorti, pâna la sfârsitul lunii martie, o zi de distractie la aquapark alaturi de familie (2 adulti si 2 copii sub 18 ani).

Urmatoarea extragere va avea loc saptamâna viitoare, joi.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: