Un an de la deschiderea Aquaparkului Nymphaea

Miercuri, 20 Septembrie 2017

Un an de la deschiderea Aquaparkului Nymphaea
La un an de la deschiderea Aquaparkului Nymphaea, cel mai mare complex acvatic din Vestul României, SC ADP SA, societatea care administreaza complexul, informeaza ca in aceasta perioada, aquaparkul oradean a avut un numar de 301.100 de vizitatori. Ponderea cea mai mare au avut-o cei din judetul Cluj, urmând judetele Arad, Timisoara, Satu Mare, Maramures.

Aquapark Nymphaea s-a deschis anul trecut, pe 10 septembrie. Pentru a veni in intâmpinarea vizitatorilor si pentru a le oferi conditii tot mai bune, in decursul acestui an, SC ADP SA a facut investitii in dotari, valoarea acestora ajungând la 128.000 euro. De asemenea, ADP a infiintat pentru aquapark un numar de 129 de locuri de munca, dintre acestea 93 fiind ocupate.

Profitul realizat de aquapark, in primul an de la deschidere, este de 660.000 euro. Pâna la data de 31.07.2017, SC ADP SA si-a indeplinit indicatorii stabiliti de a nu solicita subventii de la Primaria Municipiului Oradea. La aceasta data, societatea are profit.

Biletele de intrare pot fi achizitionate si online

Având in vedere numarul mare de vizitatori din acest an, pentru a veni in intâmpinarea celor care doresc sa intre in aquapark, ADP a creat serviciul de eliberare bilete cu anticipatie. Astfel, exista doua variante de achizitionare anticipata: de la casieriile aquaparkului sau de pe site-ul www.aquapark-nymphaea.ro, ambele variante putând fi utilizate cel târziu cu o zi inainte de data dorita, pâna la ora 21.00. Posesorii biletelor anticipate au prioritate la intrare.

Biletele de intrare in aquapark sunt de trei tipuri:

- Bilete de o zi - 50lei/adulti, 40lei/elevii si pensionarii, 25lei/copii peste 3 ani pâna la 14 ani;

- Bilete de 3 ore - 25lei/adulti, 20lei/ elevii si pensionarii, 12lei/ copii peste 3 ani pâna la 14 ani;

- Bilete de la ora 17.00 pâna la 22.00 - 30lei/adulti, 25lei/ elevii si pensionarii, 15lei/ copii peste 3 ani pâna la 14 ani.

De asemenea, se pot achizitiona abonamente cu 10 intrari care sunt valabile 2 luni.

In zilele de sâmbata, duminica, sarbatori legale si mini-vacante, nu se elibereaza bilete de 3 ore. In cazul cumpararii unui bilet de 3 ore, in timpul saptamânii, dupa expirarea timpului, fiecare minut in plus costa 20 bani/minut, care se inregistreaza pe bratara tip ceas, iar costurile extra acumulate se vor achita la casierii la plecare.

Preturile biletelor de intrare includ accesul in aquapark, atât in zona interioara cât si exterioara, utilizarea tuturor toboganelor si asigura fiecarui vizitator sezlong. Celelalte facilitati: saune, baie turceasca, restaurante, masaje se platesc extra. Preturile sunt informative si se pot modifica.

In incinta aquaparkului NU se pot face plati cash sau cu cardul. Platile se pot face doar cu bratara incarcata cu credit.

Persoanele indreptatite sa beneficieze de reducerea taxei biletului trebuie sa prezinte la intrarea in aquapark urmatoarele documente:

- pensionarii: carte de identitate si talon de pensie

- copiii pâna la 14 ani: certificat de nastere

- elevii pâna la 18 ani: carte de identitate si carnet de elev

Persoanele care nu pot prezenta aceste documente nu vor beneficia de reducere si vor achita pretul intreg. Cei care au achizitionat biletele on-line vor achita diferenta la casierie.


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: