Surprize mari in noua stagiune a Teatrului Regina Maria!

Marti, 13 August 2019

Din 4 septembrie, oradenii sunt invitati din nou la teatru. Stagiunea 2019-2020 va fi insa una inedita pentru ca scena de la Sala Mare se modernizeaza iar spectacolele vor avea loc in 5 locatii diferite: Sala Arcadia, Casa de Cultura a Sindicatelor, Filarmonica de Stat Oradea, Sala ,,Florica Ungur" si Scena Mobila amplasata in Cetatea […]
The post Surprize mari in noua stagiune a Teatrului Regina Maria! appeared first on Presa Oradea.
 Din 4 septembrie, oradenii sunt invitati din nou la teatru. Stagiunea 2019-2020 va fi insa una inedita pentru ca scena de la Sala Mare se modernizeaza iar spectacolele vor avea loc in 5 locatii diferite: Sala Arcadia, Casa de Cultura a Sindicatelor, Filarmonica de Stat Oradea, Sala ,,Florica Ungur" si Scena Mobila amplasata in Cetatea Oradea.
Programul reia cateva dintre cele mai recente productii din stagiunea precedenta, dar si reprezentatii teatrale indragite de catre spectatori, exponente ale tuturor speciilor genului dramatic. Pana la finalizarea lucrarilor de modernizare a scenei de la Sala Mare, realizate prin proiectul ,,Romanian-Hungarian cross-border incubator for performing arts", finantat in cadrul programului Interregio Romania-Ungaria, spectacolele Teatrului Regina Maria vor avea loc la Sala Arcadia, Casa de Cultura a Sindicatelor, Filarmonica de Stat Oradea, Sala ,,Florica Ungur" si pe Scena Mobila amplasata in Cetatea Oradea.

Spectacolele Trupei Iosif Vulcan vor incepe, in general, de la ora 19:00, cu exceptia celor care vor avea loc pe Scena Mobila amplasata in Cetatea Oradea care vor incepe de la ora 21:00 si spectacolul ,,Avalansa", care va avea loc in data de 20 octombrie, la Sala ,,Florica Ungur", de la ora 20:00. Dupa aceasta reprezentatie, spectacolul ,,Avalansa" se va juca in data de 23 octombrie la Teatrul Odeon din Bucuresti, in cadrul editiei din acest an a Festivalului National de Teatru.
Spectacolele Trupei Arcadia se vor juca in exclusivitate la Sala Arcadia si vor incepe de la ora 11:00.
Primul weekend din luna septembrie va fi marcat de spectacolul cel mai recent montat la Teatrul Regina Maria: Sunetul Muzicii, un musical plin de farmec, care deschide calea spre o calatorie magica in taramul copilariei.
,,Copiii care joaca in spectacol formeaza doua distributii, asa ca va invitam atat in data de 6, cat si in 7 septembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Un alt spectacol recent care a starnit reactii pozitive inca de la premiera este comedia politica ,,…Escu", un tablou atemporal al vietii politice din Romania, cu momente hazlii si in acelasi timp pline de talc, care va avea loc marti, 24 septembrie, tot la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 19:00", se afirma intr-un comunicat de presa.
Biletele s-au pus deja in vanzare si pot fi achizitionate online de pe biletmaster.ro, iar de la Agentia Teatrului incepand de luni, 19 august, ora 12:00. Stagiunea aceasta, programul Agentiei este de marti pana vineri in intervalul orar 12:00 - 18:00, iar in weekend intre orele 10:00-13:00, iar numarul de telefon pe care il puteti apela pentru mai multe informatii si rezervari de bilete este 0372.368.475. Puteti achizitiona bilete si cu o ora inainte de spectacol de la intrarea in sala unde acesta se va desfasura.
Programul complet il gasiti dand click AICI.
Ichim Vasilica
The post Surprize mari in noua stagiune a Teatrului Regina Maria! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: