Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Montreal

Vineri, 10 August 2018

Numarul 1 mondial a reusit calificarea in turul al treilea de la Montreal, dupa un meci care a durat peste 3 ore. Dupa un meci care a durat 3 ore si 7 minute, Simona Halep a invins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova, situata pe locul 28 WTA, ajungand singura romanca ramasa pe tabloul turneului de la Montreal. […]
Post-ul Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Montreal apare prima data in Stiri Oradea.
 Numarul 1 mondial a reusit calificarea in turul al treilea de la Montreal, dupa un meci care a durat peste 3 ore.
Dupa un meci care a durat 3 ore si 7 minute, Simona Halep a invins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova, situata pe locul 28 WTA, ajungand singura romanca ramasa pe tabloul turneului de la Montreal.
Halep a reusit sa se impuna in 3 seturi cu 7-6, 4-6, 7-5.
,,A fost un meci extraordinar, o lupta teribila. Ea a luptat pana la final. Am castigat, sunt fericita ca am putut lupta pana la capat. Cu ajutorul vostru, al suporterilor, e imposibil sa renunti. Sunt putin in momentul asta. Sa vad cum ma refac si sa vedem cum ma voi prezenta. Pe hard e si mai greu sa joci impotriva lui Venus", a declarat Simona Halep, la finalul meciului.
Simona Halep va juca urmatorul meci impotriva lui Venus Williams, dupa ce sportiva din SUA a invins-o pe Sorana Cirstea cu scorul de 7-6, 6-4.
Post-ul Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Montreal apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: