Revolutia Street FOOD Festival revine la Oradea

Miercuri, 16 Mai 2018

Revolutia Street FOOD Festival revine la Oradea
Gurmanzii oradeni sunt invitati in perioada 17 - 20 mai in Piata Unirii sa se bucure de un eveniment devenit deja traditie pentru acest oras: Street FOOD Festival. Alaturi de cei peste 40 de vendori prezenti, publicul se va bucura de concerte de muzica live si activitati pentru mezinii familiei. Evenimentul face parte din turneul culinar Street FOOD Festival - Explore a New World, care va ajunge in acest an in 11 locatii din România.

„A mai ramas doar o zi pâna când dam start la un weekend prelungit plin cu bunatati. Am asteptat cu nerabdare sa ne intoarcem la Oradea, unde ne simtim deja ca acasa, multumita oamenilor primitori de aici. Asa cum am facut de fiecare data, promitem o experienta aparte si pe aceasta cale tinem sa multumim celor fara de care nu am putea face acest lucru. Ne referim aici bineinteles la autoritatile locale si la sponsorii si partenerii nostri. Totodata, incepând cu acest an ne-am dorit foarte mult sa tragem si un semnal de alarma referitor la nevoia de a proteja mediul. Astfel, pe tot parcursul evenimentului vom monta 3 statii de reciclare in festival si incurajam, alaturi de partenerul nostru Kaufland, oamenii sa le foloseasca. Ce ne mai ramâne de zis? Ne vedem, asa cum v-am obisnuit, in Piata Unirii!" - Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

„Ne bucuram sa avem din nou Street Food festival in Oradea si ca in fiecare an acesta se dezvolta atât din perspectiva diversitatii de mâncare, cât si din perspectiva organizarii si ergonomiei spatiului pentru o experienta imbunatatita a participantilor. Fata de editia de anul trecut, alaturi de organizatori, am luat masuri suplimentare de protejare a spatiului public si de mentinere a curateniei pe durata evenimentului, care contribuie la eforturile sustinute ale organizatorilor pentru o oferta culinara mai bogata. Le multumim pentru profesionalism si-i felicitam pentru creativitate." - Mihai Jurca, director executiv Asociatia pentru promovarea turismului din Oradea si regiune





Alaturi de bucatarii Street FOOD Festival va fi si ingeniosul bucatar Chef Foa, devenit si ambasadorul festivalului. Acesta va oferi un show culinar live si va pregati alaturi de echipa de la Stradale retete pline de savoare.



Ce muzica putem asculta la Street FOOD Festival Oradea?

Piata Unirii va gazdui cu ocazia festivalului si o scena pe care vor urca:

Joi, 17 mai 2018:

?       Kosmic Blues

?       Fameless

Vineri, 18 mai 2018:

?       Dimitri's Bats

?       FUNKorporation

?       The Mono Jacks

Sâmbata, 19 mai 2018:

?       Melting Dice

?       Lidia Hojda

?       byron

Duminica, 20 mai 2018:

?       Ana and the Changes

?       Kryptonite Sparks

 

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-oradea/

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de Agentia Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, o experienta Staropramen, promovat de Radio ZU.

Street FOOD Festival Oradea este un eveniment realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea prin Asociatia pentru promovarea turismului din Oradea si regiune (Visit Oradea).

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: