Rasu' plansu'. In Los Angeles, un hot a furat un dric cu tot cu mort!

Vineri, 28 Februarie 2020

Un barbat de 25 de ani, din Los Angeles, a fost arestat de politisti dupa o urmarire ca in filme, pentru ca furase o masina funerara care avea inauntru un sicriu cu tot cu o persoana decedata. Conform NBC, James Juarez a furat joi, 27 februarie, o masina marca Lincoln Navigator, din fata unei biserici […]
The post Rasu' plansu'. In Los Angeles, un hot a furat un dric cu tot cu mort! appeared first on Presa Oradea.
 Un barbat de 25 de ani, din Los Angeles, a fost arestat de politisti dupa o urmarire ca in filme, pentru ca furase o masina funerara care avea inauntru un sicriu cu tot cu o persoana decedata.
Conform NBC, James Juarez a furat joi, 27 februarie, o masina marca Lincoln Navigator, din fata unei biserici catolice, din estul orasului Pasadena.
Seful departamentului de Politie din Los Angeles a postat pe retelele de socializare un mesaj pentru infractor in care il ruga sa returneze cadavrul persoanei din interiorul autovehiculului furat.


,,In ciuda tuturor deciziile gresite pe care le-ai facut, fa un lucru bun si returneaza persoana decedata care se afla in masina Lincoln Navigator"

a scris politistul.
Potrivit presei locale, furtul a avut loc in timp ce soferul dricului ducea o alta persoana decedata in biserica, iar masina a ramas nesupravegheata.

Politia a fost alertata ca masina furata a fost vazuta. Autoritatile au inceput urmarirea autovehiculului pe strazile din Pasadena, apoi pe autostrada pana cand masina infractorului a intrat in coliziune cu echipajul politei. In urma accidentului, cel putin un politist a fost ranit.
Ulterior, seriful a postat un mesaj pe Twitter:

,,Un mare multumesc pemtru bunul samaritean care a anuntat politia cand a vazut ca vehicolul este furat. Transmitem, deasemenea, condoleante familiei persoanei decedate, care a trebuit sa infrunte aceasta tragedie.


James Juarez din Montclair, San Bernardino, a fost pus sub acuzare pentru furt de autovehicule si poate fi eliberat in schimbul unei cautiuni de 35.000 de dolari.
The post Rasu' plansu'. In Los Angeles, un hot a furat un dric cu tot cu mort! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: