Rapperul american, Prodigy, a murit

Joi, 22 Iunie 2017

Prodigy, rapperul american, a murit marti, in timp ce se afla intr-un turneu in Las Vegas alaturi de formatia Mobb Deep Pe numele sau real Albert Johnson, rapperul Prodigy, a murit marti, in timp ce se afla in turneul ,,Art Rap", participand alaturi de formatia din care facea parte rapperul american, Mobb Deep, alaturi de Ghostface […]
Post-ul Rapperul american, Prodigy, a murit apare prima data in Stiri Oradea.
 Prodigy, rapperul american, a murit marti, in timp ce se afla intr-un turneu in Las Vegas alaturi de formatia Mobb Deep
Pe numele sau real Albert Johnson, rapperul Prodigy, a murit marti, in timp ce se afla in turneul ,,Art Rap", participand alaturi de formatia din care facea parte rapperul american, Mobb Deep, alaturi de Ghostface Killah, Onyx, KRS-On si Ice-T.
Mobb Deep, a fost format de Prodigy si Havoc, in cartierul Queens din New York, in anii 1990, devenit in timp unul dintre numele cele mai importante ale muzicii rap de pe Coasta de Est a Statelor Unite.
Sursa foto: nydailynews.com
Cel mai cunoscut album al formatiei Mobb Deep este ,,The Infamous", care a fost lansat in 1995, iar ultimul album ,,The Infamous Mobb Deep", a fost lansat in anul 2014.
Formatia participa la turneul ,,The Art of Rap”, impreuna cu DMX, Ghostface Killagh si alte nume importante ale muzicii rapp.
Reactiile cu privire la vestea decesului lui Prodigy, nu au intarziat sa apara.
Sursa foto: consequencesofsound.net
,,Rap-ul a pierdut o legenda", afirma Lil Wayne.
,,Vei fi mereu iubit si lumea iti va simti lipsa. Dumnezeu sa-ti binecuvanteze familia. Am ramas fara cuvinte", a declarat rapperul 50 Cent.
Era cunoscut faptul ca Prodigy suferea de o boala ereditara, o anemie cronica, insa cauza decesului nu a fost inca stabilita.
Post-ul Rapperul american, Prodigy, a murit apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: