Primaria Oradea asteapta producatori si comercianti la Festivalul Copiilor Oradea

Miercuri, 15 Mai 2019

Primaria Oradea asteapta producatori si comercianti la Festivalul Copiilor Oradea
Asociatia pentru promovarea turismului din Oradea si regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primariei municipiului Oradea, pregateste o noua editie a celui mai colorat si distractiv festival pentru copii din judetul Bihor, Festivalul Copiilor Oradea.  Evenimentul se va desfasura in Cetatea Oradea, in perioada 31 mai - 2 iunie 2019.

Cetatea Oradea va gazdui si in acest an cel mai mare festival pentru copii din zona - Festivalul Copiilor Oradea, pe parcursul a trei zile pline de veselie si culoare. Programul festivalului va include o multitudine de activitati si atractii pentru copii, spectacole de teatru, jocuri si jonglerii, baloane, ateliere de creatie, standuri cu dulciuri si multe alte surprize.

Primaria Oradea anunta ca a inceput perioada de inscriere pentru inchirierea amplasamentelor din cadrul Festivalului Copiilor Oradea. Astfel, producatorii si comerciantii de jucarii, dulciuri si alte bunatati, care doresc sa ni se alature la Festivalul Copiilor Oradea in perioada 31 mai - 2 iunie, se pot inscrie online, pe adresa web: www.festivalulcopiilororadea.ro.

Inscrierile se pot face pâna la data de 27 mai 2019, ora 12:00.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie sa urmeze toti pasii din formularul de inscriere, care este disponibil numai online, respectiv sa completeze toate informatiile solicitate in câmpurile dedicate (informatii despre companie, produsele comercializate, informatii cu privire la persoana de contact etc.), sa incarce documentele solicitate in formularul de inscriere si sa furnizeze informatii cu privire la tipul de amplasament vizat si puterea instalata necesara functionarii. Necompletarea unui câmp sau omiterea unei etape din procesul de inregistrare a cererii de participare va face imposibila finalizarii inscrierii.

Sunt disponibile:

-        8 (opt) standuri din lemn pentru agenti economici din sectoarele alimentar si non-alimentar;

-        8 (opt) amplasamente constructie proprie tip food truck;

-        3 (trei) locatii pentru bar;

-        1 (una) locatie pentru cozonac secuiesc.

ELEMENTE DE PRET

Pretul de ocupare a domeniului public pentru activitatile comerciale desfasurate in cadrul Festivalului Copiilor Oradea este:

-40 lei +TVA/stand/zi (producatorii si mesterii care detin autorizatii conform legii beneficiaza de reducere de 30% din tarife).

-Pentru comerciantii din zona de alimentatie publica, bar si atractii / activitati se va aplica taxarea pe baza de comision din vânzari dupa cum urmeaza:

Comision de 16% din totalul vânzarilor fara TVA (vânzari propriu-zise si prestari de servicii) realizate de catre colaborator in cadrul festivalului, comision la care se adauga TVA in cota de 19%. Astfel, comisionul cuvenit organizatorului se va calcula dupa cum urmeaza: [ (z x 16%) + 19%] unde z = totalul vânzarilor, fara tva.

IN CE CONSTA PROCEDURA DE ATRIBUIRE

Etapa I - Depunerea solicitarilor de participare, prin intermediul formularului online.

Etapa II - Centralizarea ofertelor si stabilirea ofertantilor calificati. In situatia in care un ofertant nu indeplineste una sau mai multe dintre cerintele din Regulamentul de participare sau nu a prezentat unul sau mai multe documente solicitate in formularul de inscriere, Comisia de evaluare va declara ofertantul ca fiind necalificat.

Etapa III - Atribuirea locatiilor, conform hartii evenimentului. 

Exemplu practic: Daca pentru una din locatiile Festivalului va exista o singura solicitare de la unul din ofertantii calificati, aceasta va fi atribuita la pretul 40 lei +TVA /stand/zi, dupa care se va trece la atribuirea urmatoarei locatii. In schimb, daca pentru aceeasi locatie vor fi mai multe solicitari, se va face o licitatie cu strigare. Pasul de licitatie este de 1 leu/pas. Pretul licitat va fi cel putin egal cu pretul de pornire a licitatiei (40 lei +TVA /stand/zi) + primul pas.

Etapa IV - Instalare si montaj.

Etapa V - Desfasurarea Festivalului Copiilor Oradea, 31 mai - 2 iunie 2019.

Etapa VI - Demontare si curatenie in spatiu.

PROGRAMUL FESTIVALULUI COPIILOR ORADEA 2019:

 • 31 mai - 2 iunie 2019, 10:00 - 22:00.

Ne gasiti online:

Facebook: https://www.facebook.com/festivalulcopiilororadea/.

E-mail: turism@oradea.ro

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: