Precizari legate de concursul international de solutii pentru realizarea spatiului urban situat deasupra parcarii de pe strada Independentei

Sambata, 06 Iunie 2020

Precizari legate de concursul international de solutii pentru realizarea spatiului urban situat deasupra parcarii de pe strada Independentei
In data de 28 mai, Primaria Oradea prin Institutia Arhitectului Sef a lansat concursul international de solutii, care are ca scop selectarea celor mai bune propuneri pentru realizarea unui spatiu urban marcat de un volum simbol pe amplasamentul delimitat de strada Independentei si malul Crisului Repede, amplasament redefinit prin proiectul realizarii parcarii subterane, investitie acum in curs de finalizare.

Regulamentul si documentatia de concurs sunt in format electronic si pot fi accesate de pe site-ul Primariei municipiului Oradea www.oradea.ro , incepând cu data de 15 mai, pagina principala, accesând imaginea logo a concursului. Totodata, informatii suplimentare pot fi obtinute pe numarul de telefon: 0259.409.447.

Institutia Arhitectului Sef precizeaza ca inscrierea in concurs este permisa pe toata perioada concursului, iar participantii au la dispozitie urmatoarea modalitate de inscriere: vor face solicitarea pentru inscriere in concurs pe adresa de cis2020@oradea.ro si vor primi instructiunile necesare de conectare la platforma online dedicata concursului.

Proiectele vor fi predate online, direct pe platforma, data si ora limita a predarii proiectelor depuse online este cea stabilita in calendarul de concurs.

Calendarul detaliat al concursului este urmatorul :

27 MAI 2020, lansarea concursului

2 IUNIE 2020 - accesare documentatie de participare

6 IUNIE 2020 - data limita pentru inscrieri - intrebari 1

12 IUNIE 2020 - data limita pentru inscrieri - intrebari 2

10 IULIE 2020 - ORA 17:00 data limita pentru primirea proiectelor  

11 IULIE 2020 - jurizarea on-line a proiectelor

12 IULIE 2020 - anuntarea rezultatelor

13 IULIE 2020 - contestatii

15 IULIE 2020 - expozitie, conferinta.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: