A murit Cristian Topescu. Celebrul comentator sportiv s-a stins la 81 de ani.

A murit Cristian Topescu. Celebrul comentator sportiv s-a stins la 81 de ani.

Miercuri, 16 Mai 2018

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani, la Spitalul Elias. Cristian Topescu a fost adus de urgenta, in urma cu o saptamana, la Spitalul Elias, ca urmare a unor complicatii cauzate de diabet. Fostul comentator sportiv a murit marti, la varsta de 81 de ani, pe Sectia de […]
Post-ul A murit Cristian Topescu. Celebrul comentator sportiv s-a stins la 81 de ani. apare prima data in Stiri Oradea.
 Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani, la Spitalul Elias.
Cristian Topescu a fost adus de urgenta, in urma cu o saptamana, la Spitalul Elias, ca urmare a unor complicatii cauzate de diabet.
Fostul comentator sportiv a murit marti, la varsta de 81 de ani, pe Sectia de Terapie Intensiva in jurul orei 16.00, dupa ce pe parcursul zilei, starea acestuia s-a inrautatit.
,,Cristian George Topescu, in varsta de 81 de ani s-a internat marti, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare grava in contextul acutizarii unor afectiuni cronice. Pe perioada internarii a beneficiat de monitorizare stricta si tratament in sectia de Terapie Intensiva. Decedeaza azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias.
Fostul comentator sportiv era in evidenta medicilor si cu alte boli cronice.
Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind ales senator de Bucuresti, in urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.
,,Astazi este o zi trista. Un om extraordinar care va ramane mereu in inimile noastre. Multumesc, Cristian pentru momentele minunate”, a scris Nadia Comaneci pe Facebook.
,,Romania pierde astazi un om de o valoare imensa, un profesionist desavarsit, un patriot. Vocea lui Cristian Topescu va ramane vie si inconfundabila. Odihneste-te in pace, Cristian Topescu!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Gheorghe Hagi.
,,Nu-mi vine sa cred, pleaca cei mai buni oameni din sport in ultimul timp. L-am cunoscut la Jocurile Olimpice din Munchen, era cu zambetul pe buze, stia tot despre mine si despre sportul meu. Apoi, m-a invitat in studioul Televiziunii Romane, imediat dupa Munchen, am facut un reportaj foarte interesant. De atunci, s-a legat o prietenie solida intre noi doi. Un adevarat profesionist, se documenta enorm inainte de o transmisiune. Ultima data ne-am intalnit acum mai putin de doua luni, era cu zambetul pe buze, asa cum era mereu, cu o vorba buna pentru fiecare”, a fost declaratia multiplului campion olimpic si mondial, Ivan Patzaichin, pentru ProSport.

Post-ul A murit Cristian Topescu. Celebrul comentator sportiv s-a stins la 81 de ani. apare prima data in Stiri Oradea.Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: