Municipalitatea acorda reduceri la impozit pentru spatiile in care functioneaza firme de IT

Vineri, 28 Februarie 2020

Municipalitatea acorda reduceri la impozit pentru spatiile in care functioneaza firme de IT
Directia Economica aminteste firmelor din domeniul IT si proprietarilor spatiilor in care functioneaza companii de IT, ca pâna la data de 31.03.2020 pot depune cereri de reducere a impozitului pe cladiri (reducere 50%).

Facilitatea fiscala se acorda in baza unor scheme locale de ajutor de stat, parte din programul local de masuri "Make IT in Oradea" adoptat pentru dezvoltarea sectorul local IT.

Criteriile de eligibilitate sunt: Profilul de activitate (domeniul IT) Suprafata de minim 200 m² utilizata de catre entitati in domeniul ITCota de reducere a impozitului pe cladiri pentru suprafatele desfasurate utilizate de catre entitati din domeniul IT este de 50% din valoarea impozitului pe cladire datorat aferent spatiilor dedicate serviciilor IT. Valoarea se calculeaza pe baza suprafatelor desfasurate aferente activitatilor firmei/firmelor de IT, din totalul suprafetei desfasurata a imobilului.

Cererile cu privire la reducerea impozitului se depun la registratura primariei, ghiseele 3 si 4 (Impunere Persoane Juridice) pâna in data de 31.03.2020.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: