Mihaela Buzarnescu s-a accidentat in setul al treilea al partidei cu Elina Svitolina, in al doilea tur al turneului de la Montreal.

Joi, 09 August 2018

Mihaela Buzarnescu a parasit terenul de la Montreal in scaun cu rotile, dupa ce s-a accidentat grav la glezna.  Buzarnescu, care ocupa locul 20 WTA, a returnat un vole al ucrainencei Svitolina, dar a calcat stramb si s-a prabusit la marginea terenului de joc. In setul al treilea, la 4-3 pentru Svitolina, piciorul romancei a cedat […]
Post-ul Mihaela Buzarnescu s-a accidentat in setul al treilea al partidei cu Elina Svitolina, in al doilea tur al turneului de la Montreal. apare prima data in Stiri Oradea.
 Mihaela Buzarnescu a parasit terenul de la Montreal in scaun cu rotile, dupa ce s-a accidentat grav la glezna. 
Buzarnescu, care ocupa locul 20 WTA, a returnat un vole al ucrainencei Svitolina, dar a calcat stramb si s-a prabusit la marginea terenului de joc.
In setul al treilea, la 4-3 pentru Svitolina, piciorul romancei a cedat dupa ce a calcat gresit, iar sportiva a inceput sa urle de durere si nu s-a mai putut ridica de la sol, imediat langa ea venind arbitrul de scaun si adversara.
La scurt timp, echipa medicala a intervenit, fiind in cele din urma transportata in afara arenei intr-un scaun cu rotile si cu piciorul bandajat.
Mihaela Buzarnescu era pe val si lupta pentru o noua infrangere pe care i-o putea administra Svitolinei, revenind in cel de-al doilea set, unde a castigat in tie-break.
,,Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine. Maine voi afla mai multe”, a declarata Buzarnescu presei.
Transportata la spital, potrivit medicilor nu ar fi vorba despre o fractura a gleznei, asa cum se temeau multi, dar exista suspiciuni ca ligamentele ar fi fost afectate.
Din pacate, in turneul canadian Svitolina va merge mai departe.
Post-ul Mihaela Buzarnescu s-a accidentat in setul al treilea al partidei cu Elina Svitolina, in al doilea tur al turneului de la Montreal. apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: