Mesajul Simonei Halep catre public, care au scandat anti PSD in timpul finalei

Luni, 13 August 2018

Numarul 1 mondial i-a certat pe cei care au scandat mesaje anti PSD in timpul finalei de la Rogers Cup. Simona Halep a tinut sa le transmita un mesaj romanilor care au scandat mesaje anti PSD in timpul finalei de la Rogers Cup, vorbindu-le in romana, vizibil deranjata de cele auzite in timpul meciului. ,,Multumesc pentru sustinere […]
Post-ul Mesajul Simonei Halep catre public, care au scandat anti PSD in timpul finalei apare prima data in Stiri Oradea.
 Numarul 1 mondial i-a certat pe cei care au scandat mesaje anti PSD in timpul finalei de la Rogers Cup.
Simona Halep a tinut sa le transmita un mesaj romanilor care au scandat mesaje anti PSD in timpul finalei de la Rogers Cup, vorbindu-le in romana, vizibil deranjata de cele auzite in timpul meciului.
,,Multumesc pentru sustinere si, pentru toti cei care au fost altfel astazi, data viitoare cand veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta incapere, pentru ca e prea deosebita pentru astfel de lucruri”, le-a comentat Simona Halep la finalul meciului.
In mai multe momente ale partidei de la Montreal, anumiti fani ai Simonei Halep au scandat slogane injurioase anti PSD.
 
Post-ul Mesajul Simonei Halep catre public, care au scandat anti PSD in timpul finalei apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: