Licitatii organizate de ADLO in parcurile industriale

Marti, 18 Mai 2021

Licitatii organizate de ADLO in parcurile industriale
Agentia de Dezvoltare Locala Oradea SA. a organizat anul acesta pâna in prezent doua proceduri de licitatie deschisa pentru atribuirea a patru parcele disponibile de teren din Parcul Industrial Eurobusiness II Oradea, respectiv o parcela de teren in Parcul Industrial Eurobusiness III Oradea. Dosarele pentru cea de-a doua procedura de licitatie deschisa se pot depune pâna luni, 10.05.2021, ora 12:00, deschiderea plicurilor fiind la ora 14:00.

In perioada urmatoare se va publica la licitatie deschisa si parcela de servicii din Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea, aflata in vecinatatea Gradinitei construita prin fonduri nerambursabile, cu termen de finalizare in luna iunie.

Proiectul de investitie care poate fi realizat pe aceasta parcela de servicii consta in construirea de catre Investitor a unuia sau mai multor imobile cu spatii destinate desfasurarii urmatoarelor activitati:

-           Sala multifunctionala cu servicii de alimentatie publica/magazin alimentar, corespunzatoare si pentru evenimente corporate;

-           sala de fitness;

-           servicii medicale (cabinet medical, kinetoterapie);

-           instalare bancomat multifunctional;

-           birouri/spatii comerciale cu activitati reglementate in parcul industrial;

-           parcare.

Referitor la obiectivul privind extinderea Parcurilor Industriale in Oradea si judetul Bihor, Agentia de Dezvoltare Locala Oradea S.A. a preluat titlul de Parc Industrial pentru localitatile Sacueni si Tileagd, iar pentru extinderea titlului Parcului Industrial Eurobusiness I Oradea se lucreaza la intocmirea PUZ-ului, preconizând ca pâna in toamna sa se obtina extinderea titlului, pentru a putea fi scoase la licitatie deschisa si parcelele respective.

In perioada iunie - iulie urmeaza sa organizam sesiuni de licitatii in cele doua parcuri industriale functionale din judetul Bihor. Informatii despre locatii, disponibilitate, regulamente vor fi publicate pe site-ul oficial al agentiei: www.adlo.ro

La finele anului 2020, ADLO S.A. a publicat si licitatia privind proiectarea si executia pentru constructia primului bloc cu destinatia de locuinte de serviciu pentru angajatii companiilor din municipiul Oradea, cu termen de finalizare de 1 an de la contractare. Momentan documentatia de participare la licitatie se afla in faza de evaluare, propunere tehnica, proiectari.

Cei care doresc sa participe la licitatiile organizate de catre ADLO pot transmite direct de pe pagina oficiala www.adlo.ro - scrisoare de intentie, urmând a fi notificati de fiecare data când se publica o noua licitatie. In sectiunea „Licitatii" se gaseste documentatia care cuprinde toate informatiile necesare pentru viitorii rezidenti. 

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: