INVITATIE LA DEPUNEREA DE OFERTE DE CAZARE A CADRELOR MEDICALE

Joi, 02 Aprilie 2020

INVITATIE LA DEPUNEREA DE OFERTE DE CAZARE A CADRELOR MEDICALE
Având in vedere prevederile art.7 din Ordonanta Militara nr. 4 din 29.03.2020 si Hotarârea Guvernului nr. 201/2020 privind aprobarea normelor metodologice pentru stabilirea cheltuielilor pentru carantina si luarea unor masuri in domeniul sanatatii, precum si pentru alocarea unei sume din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii, va invitam sa veniti in sprijinul autoritatilor locale si a personalului medical care este implicat in lupta cu epidemia Covid-19, pentru a se putea asigura protectia maxima a acestora si a familiilor lor.

In acest sens, Institutia Prefectului Judetul Bihor impreuna cu Primaria Municipiului Oradea solicita oferte publice de la operatorii economici care activeaza in domeniul hotelier.

Evaluarea acestor oferte va avea in vedere urmatoarele criterii simple:

1. Spatiile de cazare sa fie localizate pe raza Municipiului Oradea;

2. Clasificatia acestora sa fie de 3 stele sau fiecare camera sa dispuna de grup sanitar propriu;

3. Distanta apropiata fata de Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu", respectiv Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Bihor.

Din comisia de evaluare vor face parte reprezentantii urmatoarelor institutii:

1. Institutia Prefectului judetul Bihor

2. Primaria Municipiului Oradea

3. Directia de Sanatate Publica Bihor

4. Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu"

5. Unitatea de Primire Urgente (UPU-SMURD)

Facem precizarea ca in cadrul acestor spatii hoteliere vor fi cazate doar cadrele medicale implicate in tratamentul pacientilor infectati cu virusul COVID-19.

Ofertele se vor depune exclusiv in format electronic, pâna in data de sâmbata, 04 aprilie 2020 inclusiv, la adresa de email: cancelarie@prefecturabihor.ro


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: