INCEP LUCRARILE DE DERATIZARE IN ORAS - ETAPA I

Vineri, 28 Februarie 2020

INCEP LUCRARILE DE DERATIZARE IN ORAS - ETAPA I
Primaria Oradea anunta locuitorii orasului ca in perioada 9 - 10 martie 2020 se executa  lucrarile de deratizare a zonelor publice si a spatiilor verzi din municipiul Oradea  (parcuri, scuaruri, malurile Crisului Repede, malurile pârâurilor Peta, Salbatec, Paris si domeniul public aferent asociatiilor de proprietari).

In zonele tratate, populatia va fi avertizata prin fluturasi de avertizare „TEREN OTRAVIT" care vor fi amplasati la vedere. Se va folosi produsul VARAT PASTA, având ca substanta activa Brodifacoum, produs raticid gata de folosire sub forma de pasta proaspata, avizat pentru profilaxia sanitar umana de catre Ministerul Sanatatii -Comisia Nationala a Produselor Biocide, care face parte din grupele Xi si Xn de toxicitate si se regaseste in Registrul National al Produselor Biocide.

Momelile vor fi amplasate in statii de intoxicare speciale, care vor contine 40 grame de momeala.

Se atrage atentia asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea animalelor domestice si a copiilor care se joaca in parcurile publice. In caz de ingestie accidentala, se va solicita imediat sfatul medicului.

Mentionam ca prestatorul licentiat pentru a efectua aceste lucrari in municipiul Oradea este SC Coral Impex SRL, conform contractului de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsectie, dezinfectie a municipiului Oradea din 23.06.2017.

In caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru  perioada imediat urmatoare, care se va comunica prin presa.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: