A fost amendat cu 54.000 de euro pentru ca a circulat cu 23 de km/ora peste limita

Vineri, 10 August 2018

Un om de afaceri a fost surpins de politie circuland cu 103 km/ora intr-o zona unde limita de viteza era de 80 km/ora. De cele mai multe ori, cand vedem un accident rutier, spunem ca amenzile nu sunt prea dure, cu cei care nu respecta legislatia rutiera. Ei bine, iata un exemplu de buna practica, […]
Post-ul A fost amendat cu 54.000 de euro pentru ca a circulat cu 23 de km/ora peste limita apare prima data in Stiri Oradea.
 Un om de afaceri a fost surpins de politie circuland cu 103 km/ora intr-o zona unde limita de viteza era de 80 km/ora.
De cele mai multe ori, cand vedem un accident rutier, spunem ca amenzile nu sunt prea dure, cu cei care nu respecta legislatia rutiera. Ei bine, iata un exemplu de buna practica, venita chiar din Finlanda.
Reima Kuisla, un om de afaceri finlandez, a fost surpins recent de politie circuland cu 103 km/ora intr-o zona unde limita de viteza era stabilita la 80 km/ora, iar pentru nerespectarea codului rutier, Kuisla s-a ales cu o amenda de circulatie de 54.000 de euro.
Spre deosebire de alte tari, unde amenzile sunt prestabilite sau au un cuantum care variaza intre anumite intervale, Finlanda a adoptat un sistem care in anumite situatii bine stabilite, se acorda amenzile pe baza castigurilor declarate.
In acest caz, omul de afaceri Reima Kuisla declarase venituri de aproximativ 6,5 milioane de euro pe an.
Post-ul A fost amendat cu 54.000 de euro pentru ca a circulat cu 23 de km/ora peste limita apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: