Feriti de ger in Adapostul de Noapte

Sambata, 23 Ianuarie 2021

Feriti de ger in Adapostul de Noapte
Având in vedere faptul ca in perioada imediat urmatoare temperaturile nocturne vor scadea mult sub pragul inghetului, Directia de Asistenta Sociala Oradea (DASO) se ingrijeste de persoanele care, din diferite motive, sunt greu incercate de viata, neavând un adapost.

In acest sens, DASO roaga cetatenii sa anunte zonele sau locatiile in care se adapostesc oameni ai strazii, la numarul de telefon al Dispeceratului Politiei Locale: 0259-969 sau la numarul de telefon non-stop 0359/466666 al Adapostului de Noapte.

Adapostul de Noapte este situat pe str. J. Gutenberg nr. 8 si are o capacitate de cazare de 71 de locuri.

Directia de Asistenta Sociala Oradea ofera cazare in cele 2 corpuri de cladire si cele 6 containere din incinta adapostului, dotate cu dusuri cu apa calda si grupuri sanitare, atât pentru femei cât si pentru barbati,

De asemenea, persoanele cazate aici, primesc un set de haine curate, un ceai cald si, nu in ultimul rând, sprijin pentru depasirea acestei perioade dificile din viata lor.

In Centrul Comunitar Gutenberg, situat la aceeasi adresa, respectiv J. Gutenberg nr. 8, peste zi, oamenii strazii beneficiaza de consiliere psihologica, suport in gasirea unui loc de munca, sprijin pentru obtinerea actelor de identitate si stare civila si, nu in ultimul rând, pot viziona un film si citi o carte.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: