FCSB a pierdut dezamagitor in fata celor de la Lazio

Vineri, 23 Februarie 2018

FCSB a ratat calificarea in optimile de finala din Europa League, dupa ce au pierdut pe terenul celor de la Lazio cu scorul de 5-1. Formatia ros-albastra a fost invinsa de Lazio, pe Stadio Olimpico din Roma, cu scor 5-1, ratand astfel calificarea in optimile competitiei. Meciul a fost arbitrat de slovenul Slavko Vincic, ajutat de […]
Post-ul FCSB a pierdut dezamagitor in fata celor de la Lazio apare prima data in Stiri Oradea.
 FCSB a ratat calificarea in optimile de finala din Europa League, dupa ce au pierdut pe terenul celor de la Lazio cu scorul de 5-1.
Formatia ros-albastra a fost invinsa de Lazio, pe Stadio Olimpico din Roma, cu scor 5-1, ratand astfel calificarea in optimile competitiei.
Meciul a fost arbitrat de slovenul Slavko Vincic, ajutat de catre asistentii Tomaz Klancnik si Andraz Kovacic. Aditionali au fost Rade Obrenovic si Roberto Ponis, iar cel de al patrulea oficial a fost Grega Kordez.
,,Daca am pierdut 5-1, este greseala mea, pentru ca nu am reusit sa-i fac pe jucatori sa inteleaga ce le-am cerut. Imi asum vina, am incercat sa jucam un fotbal ofensiv si poate am gresit, dar am incercat. Aceasta este filozofia mea", a spus declarat tehnicianul FCSB, Nicolae Dica.
Antrenorul a explicat de asemenea ca motivul pentru care l-a schimbat la pauza pe mijlocasul Dragos Nedelcu, in locul caruia l-a introdus pe Lucian Filip, unde potrivit acestuia, Dica a ,,considerat ca nu a avut o evolutie buna in primele 45 de minute”.
In tur, ros-albastrii antrenati de Nicolae Dica, s-au impus pe Arena Nationala cu scorul 1-0.
Post-ul FCSB a pierdut dezamagitor in fata celor de la Lazio apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: